2800 dětí na Tribuně Sever, úžasný večer. DĚKUJEME! | SK Slavia Praha
Více

2800 dětí na Tribuně Sever, úžasný večer. DĚKUJEME!

Historický výsledek, senzační atmosféra! Nejvyššímu evropskému pohárovému vítězství Slavie, 7:0 nad St Joseph's, přihlíželo ve čtvrtek ve Fortuna Areně 15 359 fanoušků, necelé tři tisíce pak byly děti. Děkujeme všem, kteří dorazili náš tým podpořit!

„Těšil jsem se strašně moc, až tu vyběhnu a nasaju atmosféru jako domácí hráč. Zatím jsem to zažil jen třikrát jako host. Těšil jsem se, fanoušci nás hnali k nejlepším výkonům a strašně se těším na další domácí zápas, protože atmosféra je tu vždycky fantastická,“ ocenil kulisu Václav Jurečka, autor jedné branky a jedné asistence proti St Joseph's.

Slavia na odvetu 2. předkola Evropské konferenční ligy proti nejstaršímu existujícímu gibraltarskému klubu využila výjimky od UEFA a uzavřenou část Tribuny Sever obsadila dětskými příznivci, skalní příznivci sešívaných se přesunuli na Tribunu Františka Pláničky.

Na první domácí zápas sezony tak dorazilo 2800 dětí včetně dospělých, kteří tvořili jejich doprovod. Děti se rekrutovaly ze slávistické akademie a příměstských kempů, dětských domovů a základních škol, nechyběli ani mladí hokejisté a florbalisté Slavie a omladina z řad partnerů klubu.


Dorazili také zástupci pražských, středočeských i vzdálenějších klubů. TJ Sokol Řepy, Sokol Čestlice, Tempo Praha, FC Zličín, SK Březnice, FK Kralupy, SK Lhota, FK Červené Pečky, TJ Sokol Libiš, Uhlířské Janovice, Sibřina, SK Stehelčeves, Sokol Hrdliv, Dolany, SK Budiměřice, Slavoj Choltice, Sokoleč, SC Xaverov, FK Klanovice, TJ Sokol Hrusice, AFK Slavoj Podolí, TJ Lokomotiva Česká Lípa, TJ Březiněves, FŠ Optimum Sport, Unhošť, Ledeš nad Sázavou, FC PBS Velká Bíteš, SK Benešov, SK Dolní Chabry, TJ Sokol Lipence, FC Velim, Meteor Praha, SK Hostivař, FK Bohemia Poděbrady, ČAFC Praha, TJ Kochanky, SFK Vrchovina, SK Čechoslovan Dolní Jirčany, Slavia Jesenice, SK Střešovice, Uhelné Sklady, FC Hlinsko, FC Háje, FC Dukla Praha, TJ Roztoky, SK Sparta Kolín, TJ VČS Tmaň, TJ Záryby, Školní SK Bakov n.J., FK Dobřejovice, FK Tatran Prachatice, TJ Sokol Mezno, FK Český Lev Neštěmice, FC Žďár nad Sázavou, DD Dolní Počernice, TJ Jiskra Kojetice, TJ Pátek, FK Svatá, TJ Sokol Senohraby, SK Mirošovice, FC Táborsko, TJ Sokol Měšice, TJ Sokol Libice nad Doubravou, FK Meteor Tábor, Dobré Pole, FK Viktoria Žižkov, TJ Holoubkov, TJ Sokol Řepy, TJ Trnová a Sokol Obříství.

Nejpočetnější skupina čítala zhruba 55 lidí. VŠEM DĚKUJEME ZA NEZAPOMENUTELNÝ VEČER, VÁŽÍME SI VAŠÍ PŘÍZNĚ!

„Jsme rádi, že přišli lidi, byla skvělá atmosféra a přišlo tolik diváků, dětí, za to chceme poděkovat. Jsme rádi, že jsme se jim odměnili hezkými góly a akcemi,“ smekl hlavní trenér Slavie Jindřich Trpišovský a autor dvou branek Peter Olayinka souhlasil.

„Atmosféra byla neuvěřitelná! Po dlouhé době, myslím, skoro dvou měsících. Bylo skvělé všechny znovu vidět.“

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články