B-tým vstoupí do nové sezony už dnes | SK Slavia Praha
Více

B-tým vstoupí do nové sezony už dnes

Slávistický B-tým zahájí už dnes soutěžní ročník 2022/2023. První kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sešívaní odehrají na Xaverově s Prostějovem od 10:15. Vstupenky budou v prodeji na místě. Permanentkáři mají vstup zdarma.

Slávistický B-tým vstoupí do soutěžního ročníku 2022/2023 FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY už zítra. Slávisté se po úspěšné sezoně a postupu do druhé ligy představí hned v prvním kole na domácí půdě. Na Xaverově vyzvou v neděli 31. července od 10:15 Prostějov.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání od 9:00, ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100,-, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma.

Parkování v areálu nebude možné, proto prosíme fanoušky, aby k parkování využívali okolí, nebo zvážili cestu na stadion městskou hromadnou dopravou. Informace o areálu Na Chvalech naleznete zde. Občerstvení bude pro fanoušky nachystané u stánku u vstupu číslo jedna.

Do areálu Na Chvalech hledáme také moderátora utkání B-týmu. Finanční odměna je jistá, své životopisy můžete zasílat na email slavia@slavia.cz.

PLÁN AREÁLU NA CHVALECH

1 - POKLADNY
2 - VSTUP 1 (HLAVNÍ TRIBUNA)
3 - VSTUP VIP
4 - VSTUP MEDIA, VÝDEJ AKREDITACÍ A ČESTNÝCH VSTUPENEK
5 - VSTUP 2 (ZÁPADNÍ TRIBUNA)
6 - VSTUP SEKTOR HOSTÉ

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články