ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť

Slávisté od 18:00 hrají přípravný zápas na soustředění v Rakousku. V Oeppingu je čeká rumunský Rapid Bukurešť. Poprvé hrají Jurečka a Tiéhi.

Trenér Jindřich Trpišovský vybral pro utkání s devátým týmem uplynulé sezony rumunské ligy do základní sestavy dva nováčky. V útoku čeká premiéra reprezentačního útočníka Václava Jurečku. Po boku Tomáše Holeše a Ibrahima Traorého ve středu pole nastupuje Christ Tiéhi, jehož hostování s opcí z Liberce se finalizuje.

Složení stoperské dvojice zůstalo stejné jako v prvním přípravném utkání, bránit svatyni Ondřej Koláře budou Aiham Ousou a Eduardo Santos. Levou stranu mají na starosti Oscar s Ewertonem a napravo operují Douděra s Mosesem Usorem. Na lavičce je připravena čerstvá jedenáctka včetně nejnovější posily Matěje Valenty.

Přímý přenos můžete sledovat na našem YouTube kanále nebo níže. Pokud zápas nemůžete sledovat, nechte se zápasem provést Radiem Slavia.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Santos, Oscar – Holeš, Tiéhi – Usor, Traoré, Ewerton – Jurečka

Lavička: Kovář, Olayinka, Tecl, Sor, Ševčík, Hromada, Schranz, Valenta, Kačaraba, Jurásek D., Icha

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Přímý přenos

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články