B-tým zahájil přípravu na druhou ligu | SK Slavia Praha
Více

B-tým zahájil přípravu na druhou ligu

V pondělí 4. července se béčko sešlo k prvnímu tréninku nové sezony 2022/23.

Poprvé trénovali svěřenci trenéra Marka Jarolíma v pondělí dopoledne v Edenu, kde se budou připravovat celý první týden, kromě přípravy na hřišti je na programu posilovna. Konat se budou také obvyklé testy na FTVS.

V dalším týdnu je pak naplánováno soustředění v Nymburce, na kterém také B-tým odehraje první přípravné utkání, ve středu 13. 7. se sešívaní utkají s rezervou Liberce. Po návratu ze soustředění pak odehraje rezerva ještě dva přípravné duely, nejprve 20. 7. od 11:00 na Xaverově s Otrokovicemi hrající MSFL. Generálkou na F:NL pak bude duel proti Chemnitzer FC, soupeř ze saského pohraničí hraje soutěž Regionalliga Nordost, která je v systému soutěží našeho západního souseda čtvrtá nejvyšší.

datum čas utkání místo
13.7.2022 10:30 FC Slovan Liberec B vs SK Slavia Praha B Nymburk
20.7.2022 11:00 SK Slavia Praha B vs FC Viktoria Otrokovice Xaverov
23.7.2022 15:00 Chemnitzer FC vs SK Slavia Praha B Chemnitz

Ve druhé nejvyšší lize povede slávistické béčko stejný realizační tým jako v uplynulém soutěžním ročníku. Realizační tým rezervy doplní Michal Šmíd, který bude ale také v případě potřeby připraven zasáhnout do utkání jako hráč. Kromě role u B-týmu bude působit jako asistent žákovského týmu U14.

Funkce Jméno a příjmení
trenér Marek Jarolím
asistent trenéra Pavel Trávník
asistent trenéra Ivo Knoflíček  
kondiční trenér Vít Hovorka
trenér brankářů Denys Luksík
masér Pavel Síla
fyzioterapeut Filip Hrdlička
vedoucí Petr Rak
kustod Jaroslav Fousek
GPS analytik Matej Varjan

Do přípravy béčka se od začátku zapojilo 23 hráčů. V průběhu přípravy bude docházet k dalším úpravám kádru, někteří hráči mohou zamířit do jiných klubů, naopak připojit se mohou ještě hráči, kteří jsou aktuálně na soustředění s A-týmem v Aigenu. Další mají zatím dovolenou, jedná se převážně o hráče, kteří v červnu navlékli reprezentační dresy.

Brankáři: Adam Dvořák, Filip Slavata, Tomáš Kolodziej

Obránci: Alexandr Bárta, Martin Fatrdle, Pavel Behenský, Eric Hunal, Michal Švec, Ondřej Kričfaluši, Albert Labík, David Beránek

Záložníci: Matouš Nikl, Jakub Kopáček, Jan Trédl, Mohammed Alrashdi, Štěpán Beran, Matěj Zachoval, David Novák, Miloš Pudil, Matěj Žitný

Útočníci: Adam Pudil, Jonáš Kneifel, Erik Biegon

Premiéra B-týmu ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE je pak na programu v neděli 31. 7. od 10:15, kdy do Prahy přijede Prostějov.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články