Plán letní přípravy B-týmu | SK Slavia Praha
Více

Plán letní přípravy B-týmu

Slávistický B-tým po úspěšné a postupové sezoně zahájí letní přípravu na začátku července. Sešívané čeká soustředění a přípravná utkání.

Slávistická rezerva ukončila svou úspěšnou sezonu 18. června, kdy v baráži o F:NL porazila Zápy a stala se tak celkovým vítězem ČFL a postupujícím do druhé nejvyšší soutěže.

Svěřenci trenéra Marka Jarolíma se poprvé společně sejdou ke startu přípravy 4. července na tréninku v Edenu. V tomto týdnu sešívaní absolvují také fyzické testy na FTVS a krevní odběry. Následně se od 12. července do 16. července slávisté přesunou na soustředění do Nymburka.

V rámci soustředění odehrají sešívaní přípravné utkání s Libercem, konkrétně ve středu od 10:30. Dále jsou pak v rámci letní přípravy naplánované dva zápasy. Po návratu z Nymburka odehrají slávisté utkání s Otrokovicemi na Xaverově a generálku na F:NL pak na půdě německého Chemnitzeru.

První kolo nového soutěžního ročníku je naplánované na sobotu 30. července proti Prostějovu.

4. červencestart letní přípravytrénink Eden
12. - 16. červencesoustředění Nymburk
13. červenceSlavia - Liberec 10:30, Nymburk
20. červenceSlavia - OtrokoviceXaverov
23. červenceChemnitzer - Slavia15:00, Chemnitz
30. července 1. kolo F:NLSlavia- ProstějovXaverov

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články