Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Slavia „A“ dorost – Mladá Boleslav 4:1 (2:1), ČPPLiga–SD, středa 24.9.03, dohrávané 2. kolo
Branky Slavie: Marc J., Bauer, Tomajko, Vilhelm
Sestava: Jakub Diviš – Michal Parys, Jiří Studík, Michal Švec, Daniel Vilhelm – Jiří Novotný, Pavel Eliáš, Tomáš Vincenc (60. Jakub Číhař), Jan Bauer – Tomáš Marc (65. Strelka), Jakub Tomajko (90. Krása)
Za vítězstvím jsme vykročili po výborném pohybu našich útočníků a Marcově nekompromisní střele z hranice šestnáctky k tyči. Neuběhla ovšem ani minuta, když soupeř srovnal po poziční chybě Vilhelma a následné chybě Eliáše, Vilhelma a Švece při rohovém kopu, který skončil v naší bráně. Díky klidu v koncovce se dokázal prosadit Bauer a znovu strhnul vedení na naši stranu.
Bohužel po přestávce jsme byli v poli pasivnější a především záloha soupeře nás často přehrávala. Chyběl důraz, více pohybu a odvahy směrem dopředu. Přesto se nám ke konci utkání podařilo po Strelkově vysunutí Tomajka zvýšit vedení na 3:1. Skóre uzavřel v 90.minutě Vilhelm krásnou střelou z trestného kopu na zadní tyč. Utkání pro nás znamená potvrzení vítězství v Českých Budějovicích, posunutí se v tabulce a především povzbuzení v další práci, kterou budeme chtít prodat svým výkonem v dalším utkání proti Hradci Králové.
-JP-

Slavia „C“ dorost – Mladá Boleslav 1:1 (0:1), ČPP Liga-MD, středa 24.9.03, dohrávané 2. kolo
Branka Slavie: Hausner
Sestava: Michal Puš (41. Jan Hanuš) – Adam Rožánek, Radek Dejmek, Marek Suchý, Tomáš Marc – Jakub Vagrčka (74. Zdeněk Zahálka), Miroslav Pecka (31. Jaroslav Starý), Jiří Valenta, Tomáš Jablonský – Jakub Jirovský (31. Jiří Hausner), Radim Nečas
Utkání se hrálo oboustranně v rychlém tempu. Soupeř hrál aktivně, hlavně po pravé straně, a dobře doplňoval útočníky ze záložní řady. Ve 3. minutě jsme po aktivním presinku získali míč a po centru Jablonského zleva byl sám před brankářem Jirovský, ale míč si zpracovával a dobíhající obránce jeho střelu zablokoval. Platilo nedáš – dostaneš. Opět jsme propadli při standardní situaci – v 5. po přímém kopu zleva do pokutového území jsme neubránili hlavičkujícího soupeře – 0:1.
Po přestávce jsme si vypracovali tlak, ale hlavičku Nečase a jeho střelu po signálu z přímého kopu vyrazil dobře chytající brankář soupeře. Střelecké pokusy Valenty zablokovali obránci. Konečně v 62. po zachycení přihrávky Boleslavi Vagrčka našel nabíhajícího Hausnera, který po zemi na vzdálenější tyč po levé ruce brankáře zaslouženě vyrovnal – 1:1. Protivník ještě po průniku zprava ohrozil naši branku, ale Hanuš přízemnou střelu zblízka vyrazil. Před koncem se hosté ještě dožadovali odpískání pokutového kopu po průniku opět zprava, kdy chytře upadl jejich hráč a stáhnul i našeho bránícího. V poslední minutě pronikal do pokutového území Nečas, který byl sražen obráncem soupeře bez kontaktu s míčem, ale rozhodčí vzhledem k předchozí situaci pokutový kop neodpískal.
Nejlepší hráči : Jablonský, Nečas
-AM-

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články