Slávisté obnovují síly | SK Slavia Praha
Více

Slávisté obnovují síly

Slavia má za sebou náročný pohárový zápas ve Smeděrevu. Ze Srbska se vrátila do Prahy krátce před středeční půlnocí. Není divu, že se nyní věnuje odpočinku a důkladné regeneraci sil. „Program po utkáních se odvíjí od toho, jak brzy nás čeká další duel,“ říká kondiční trenér Jan Netscher. Červenobílí nastoupí v lize až v pondělí proti Brnu
Slavia má za sebou náročný pohárový zápas ve Smeděrevu. Ze Srbska se vrátila do Prahy krátce před středeční půlnocí. Není divu, že se nyní věnuje odpočinku a důkladné regeneraci sil. „Program po utkáních se odvíjí od toho, jak brzy nás čeká další duel,“ říká kondiční trenér Jan Netscher. Červenobílí nastoupí v lize až v pondělí proti Brnu.

Ve čtvrtek proto měli slávisté volno. „Vzhledem k tomu, že jsme se z Bělehradu vrátili pozdě v noci a kluci byli dva dny od rodiny, zároveň jsme byli pod velkým tlakem, je důležitý psychický odpočinek,“ ví Netscher. „Takové uvolnění může pomoct víc, než odpočinek fyzický,“ dodává.

Ten přijde na řadu až v pátek. „Dopoledne se sejdeme v Edenu, při tréninku absolvujeme výklus, protažení a uvolňovací prvky,“ vysvětluje s úsměvem. „To znamená například nohejbal,“ vybírá namátkou. Následovat bude regenerace na rehabilitační klinice ve Vysočanech. „Jak probíhá? Masáže, fyzioterapie, podvodní masáže, vířivky, sauna,“ přibližuje Netscher program našich fotbalistů.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články