ONLINE: Od 18:00 proti Budějovicím, vrací se Provod | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 proti Budějovicím, vrací se Provod

Sešívaní hrají v neděli od 18:00 v Edenu proti Českým Budějovicím v rámci 26. kola FORTUNA:LIGY. Jakou sestavu vyšle do zápasu trenérský tým?

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti čtvrtečnímu utkání s Lincem pět změn. Ve středu zálohy hraje poprvé po dlouhé rekonvalescenci Lukáš Provod! V bráně začíná Ondřej Kolář. Na pravé obraně hraje Lukáš Masopust, místo Aihama Ousoua nastupuje David Hovorka. Ibrahima Traorého nahradil Jakub Hromada. Ondřej Lingr se posouvá na pravou stranu zálohy místo Ivana Schranze.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Aleš Mandous, Petr Ševčík, Daniel Samek, David Jurásek, Taras Kačaraba, Michael Krmenčík a Oscar Dorley. Kvůli nasbíraným žlutým kartám nemůžou k utkání nastoupit Alexander Bah a Ivan Schranz. Kvůli dlouhodobému zranění chybí Jan Bořil.

Utkání začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport

Sestava: Kolář – Masopust, Hovorka, Holeš, Plavšić – Hromada, Talovjerov – Lingr, Provod, Olayinka – Sor
Lavička: Kovář, Ousou, Tecl, Fila, Kúdela, Madsen, Traoré

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články