Kúdela se svými právníky ukončuje arbitráž u CAS | SK Slavia Praha
Více

Kúdela se svými právníky ukončuje arbitráž u CAS

Prohlášení advokátní kanceláře Urban & Hejduk v zastoupení hráče Ondřeje Kúdely k ukončení mezinárodní sportovní arbitráže CAS.

Hráč Ondřej Kúdela obdržel potvrzující informaci od svých právních zástupců, že skotské orgány činné v trestním řízení proti němu nebudou podnikat žádné kroky ohledně incidentu s hráčem Glenem Kamarou během zápasu Evropské ligy UEFA mezi týmy Rangers FC a SK Slavia Praha dne 18. března 2021.

Ondřej Kúdela k tomu sdělil: „Jsem rád, že tato linie příběhu skončila. Celá kauza se táhne strašně dlouho, já se přitom chci soustředit jen na fotbal. Rád bych to už definitivně uzavřel, a proto jsem po dlouhé úvaze a dohodě s klubem řekl svým právníkům, aby zastavili probíhající mezinárodní sportovní arbitráž.“ Hráč dále uvedl: „Děkuju rodině, Slavii a panu Tvrdíkovi, mým právníkům, fanouškům i veřejnosti za obrovskou podporu v této věci, opravdu moc si toho vážím.“ K samotnému incidentu se hráč vyjádřil již dříve: „Uvědomuji si, že byla chyba za Glenem Kamarou vůbec chodit a cokoliv mu říkat. V zápase byly emoce a já už to teď bohužel nedokážu vrátit zpátky. Je mi to moc líto.“

Advokát René Cienciala k tomu uvedl: „Po dohodě s klientem podáme ještě dnes zpětvzetí odvolání proti disciplinárnímu rozhodnutí UEFA k mezinárodní sportovní arbitráži před švýcarským Court of Arbitration for Sport v Lausanne. Respektujeme přání klienta na ukončení celé záležitosti.”

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články