Informace ke vstupenkám na MOL Cup se Spartou | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na MOL Cup se Spartou

Ve čtvrtfinále MOL Cupu se Slavia střetne v domácím prostředí s rivalem z Letné. Zápas se hraje 9. února od 17:00. Také pro toto utkání stále platí maximální povolená kapacita 1000 fanoušků na stadionu.

Aktuální vládní nařízení povoluje venkovní hromadné akce maximálně pro 1000 lidí, což se bohužel dotkne i středečního pohárového utkání se Spartou.

Informace ohledně vstupenek a permanentek

Středeční zápas tak s permanentní nebo klasickou vstupenkou stále nebude možné navštívit. Vstupenky na toto utkání nebude možné zakoupit ani na Ticketportalu ani na pokladnách.

Slavia má v letošní sezóně více než 9 tisíc permanentkářů. Vzhledem k tomu, že část povolené kapacity stadionu musí být vyhrazena pro oficiální hosty, dlouhodobé partnery a majitele skyboxů, dostalo by se jen na zlomek permanentkářů.

Z tohoto důvodu budou zbývající vstupenky pro Derby rozdělené mezi oddané fanoušky z řad permanentkářů a zároveň členů slávistických fanouškovských organizací, kteří nebyli na předchozích zápasech s Teplicemi, Ml. Boleslaví, Zlínem či Karvinou. Pokud jste tedy permanentkář a patříte do některé z fanouškovských organizací, obraťte se prosím na ni.

Sektor hostí zůstane na tento zápas uzavřený.

Nadále platí opatření, že na utkání se dostanou až na výjimky pouze fanoušci, kteří jsou očkovaní nebo prodělali COVID 19 v posledních 180 dnech a prokážou se u vstupu na stadion platným COVID certifikátem.

V případě, že se v následujících dnech některá z výše uvedených informací změní, zveřejníme aktualizovaný článek. Doporučujeme proto průběžně sledovat naše webové stránky a sociální sítě.

Informace ke vstupu na stadion

Na stadion se na toto utkání dostanou vybraní fanoušci přes nové turnikety na Vstupu č. 4. Počínaje úvodním utkáním jarní části sezóny již není nutné prokazovat se vytištěnou vstupenkou, stačí předložit čárový kód z mobilu. Pro tuto možnost doporučujeme nejdříve uzamknout otáčení displeje na vašem mobilu. Před samotným vstupem se musí každý fanoušek prokázat platným Covid certifikátem prostřednictvím aplikace Tečka nebo pomocí QR kódu na vytištěném certifikátu.

Informace k zápasu

Zápas se bude vysílat na ČT2 ve středu 9. února od 17:00 a přenos nabídneme i formou audia přes Slavia Radio. Všechny důležité informace najdete také na našich sociálních sítích nebo v online přenosu na klubovém webu. Fanshop bude mít otevřeno od 10:00 do 17:00.

Slavia děkuje všem fanouškům za respektování současných opatření. Věříme, že se brzy na stadionu setkáme opět ve vyšším počtu. Prosíme všechny fanoušky, aby dodržovali veškerá nařízení.

Další chystaná opatření

V příštích týdnech má dojít k uvolnění opatření ohledně počtu diváků na sportovních utkáních, bližší informace ohledně účasti permanentkářů na stadionu v Edenu zveřejníme, jakmile vláda vydá aktualizované nařízení.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články