Slavia esports a CZC uzavírají partnerství a představují společný esports room | SK Slavia Praha
Více

Slavia esports a CZC uzavírají partnerství a představují společný esports room

Slavia esports navazuje spolupráci s předním hráčem na českém trhu s elektronikou CZC. Zároveň také představuje nový Esports room, který se stane vybavenou základnou pro přípravu našich hráčů.

Slavia esports spojuje síly s renomovanou českou značkou a jedním z největších tuzemských hráčů na trhu s elektronikou CZC. Sešívané barvy tím navazují spolupráci s odborníkem na vyladěné herní arsenály, které se tak stanou součástí každodenní výbavy slávistických esports hráčů.

Esports room

Při této příležitosti rovněž představujeme náš zbrusu nový Esports room, který se nám podařilo vybavit tou nejlepší herní technikou pro zajištění těch nejlepších tréninkových a výkonnostních podmínek pro naše hráče. Vybavení od nového partnera CZC Gaming, které čítá například myši, sluchátka, klávesnice, nebo židle, je doplněno monitory z řady Odyssey od našeho dalšího partnera Samsung, se kterým jsme navázali spolupráci už před dvěma lety, viz. článek.

Fanoušci si budou moct nový Esports room prohlédnout už velmi brzo přímo v akci. V pondělí 31. ledna od 17:00 z něj uspořádáme stream, do kterého se budete moct zapojit a soutěžit tak o hodnotné ceny. O den později, 1. února se pak můžete z Esports roomu těšit na stream dvou slávistických zápasů e:Ligy, ve které drží slávisté prozatímní třetí příčku. O obou akcích budeme informovat na našich sociálních sítích.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články