Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Sparta Praha - Slavia „A“ dorost 1:1 (0:0), ČPP Liga–SD, středa 10.9.03
Branka Slavie: Studík

Sparta Praha – Slavia „C“ dorost 2:0 (2:0), ČPP Liga-MD, středa 10.9.03
Sestava Slavie: Michal Puš – Lukáš Kindel, Radek Dejmek, Marek Suchý, Tomáš Marc – Radim Nečas (41. Bořek Dočkal), Jakub Vagrčka, Jiří Valenta, Tomáš Jablonský (58. Zdeněk Zahálka) – Jiří Hausner (70. Jakub Jirovský), Karel Zelinka
Vstup do utkání nám nevyšel. Už v 5. minutě po rohovém kopu a odraženém míči z hranice pokutového území soupeř prostřelil skrumáž hráčů – 1:0. Do poločasu jsme měli jenom náznaky šancí, které jsme nedotáhli do zakončení. V 36. Valenta ztratil uprostřed hřiště míč a po individuálním průniku středového hráče soupeře se trefil za obranu zaběhnuvší útočník – 2:0. Ve druhém poločase se dvakrát dostal do vyložené šance Valenta, ale ani jednou netrefil branku. Z přímého volného kopu z hranice šestnáctky Vagrčka přestřelil, i když gólman Sparty uklouzl a na míč by nedosáhl. Velmi dobrou taktickou a důraznou hrou v celém utkání nás letenští předčili.
-AM-

Slavia „A“ dorost – Baník Ostrava 1:1 (1:0), ČPP Liga-SD, sobota 13.9.03
Branka Slavie: Tomajko
Mužstvo je po 6. kole na 11. místě.

Kladno – Slavia „B“ dorost 0:1 (0:0), ČLSD, sobota 13.9.03
Branka: Prikner
Sestava Slavie: Michal Toma – Josef Dvořák (55. Lukáš Kindel), Michal Pleiner, Vojtěch Marek, Roman Švamberg (70. Karel Zelinka) – Josef Komárek, Bohdan Subota, Michal Kočí (61. Tomáš Proskočil), Mirza Zinhasovič (90. Jakub Kovařík) – Martin Prikner, Marek Borovský
Na Kladně jsme nenastoupili, jak bylo původně plánováno, na hlavním hřišti, ale na velice úzké náhradní ploše. Už začátek zápasu provázelo vysoké odhodlání obou týmů nechat na hřišti vše. Prakticky celý první poločas se hra držela ve středu hřiště s množstvím standardních situací. Před přestávkou hráčům Kladna začaly docházet síly a my měli velmi blízko ke vstřelení gólu.
Hned na začátku druhé půle jsme v týmu udělali dvě změny. Právě střídající Kindel zahrával v 57.min. přímý kop, výbornou střelu brankář Kladna pouze vyrazil a Prikner a míč pohotově dopravil za gólmanova záda. Potom jsme si vypracovali ještě několik šancí, ale střelám chyběly centimetry.
Nejlepší hráči: Prikner, Borovský, Pleiner, Marek
Mužstvo je po 6. kole na 3. místě.
-MŠ-

Slavia „C“ dorost – Baník Ostrava 1:1 (1:0), ČPP Liga-MD, sobota 13.9.03
Branka Slavie: Nečas
Sestava Slavie: Jan Hanuš – Miroslav Pecka, Radek Dejmek, Marek Suchý, Martin Hladík (73. Ondřej Vrzal) – Zdeněk Zahálka (64. Lukáš Dvořák), Jakub Vagrčka (67. Jakub Svozil), Jiří Valenta, Tomáš Marc – Jiří Hausner, Radim Nečas (56. Tomáš Jablonský)
Herně jsme byli aktivnější a lepší v celém průběhu zápasu. V 10. minutě jsme se po ukázkové akci ujali vedení. Valenta ze středu vysunul do pravého křídelního prostoru Zahálku a ten z první zacentroval na Nečase, který rybičkou ze zadní tyče otevřel skóre – 1:0. Soupeř si v utkání nevytvořil ze hry vyloženou šanci. Zato my několik, které jsme nedokázali proměnit.
Neuspěl ani Nečas, který běžel sám na branku Baníku, ale bohužel nastřelil jen gólmana. Po přímém kopu z třiceti metrů Pecka zacentroval míč mezi obránce a brankáře, ale Dejmek sám ve výskoku jen slabě hlavičkoval a nikdo z dobíhajících hráčů nedokázal míč, který poskakoval na brankové čáře dorazit. Ostrava hrozila jenom ze standardních situací. Po jedné z nich se zahrávající hráč dopustil porušení pravidel – dvojí hraní – kdy si míč kopl pravou nohou do levé, následný oblouček zapadl mezi bránící hráče a soupeř míč dotlačil do branky – 1:1.
„Nedokázali jsme zvítězit, i když Ostrava neměla ani na remízu. Po úvodních zápasech sezóny, kdy jsme si šance vytvářeli a proměňovali, nám to tam nepadá. Snad příště. Už druhé střetnutí jsme ztratili v posledních minutách po centrovaném přímém kopu,“ uvedl kouč Anton Mišovec.
Mužstvo je po 6. kole na 7. místě.
-AM-

Kladno – Slavia „D“ dorost 0:2 (0:0), ČLMD, sobota 13.9.03
Branky: Gecov, Kroupa
Sestava Slavie: Filip Zadražil – Lukáš Brhlík, Tomáš Necid, Jaroslav Starý, Adam Komárek – Lukáš Vácha, Marcel Gecov, David Sobíšek, Jan Kovařík (41. Michal Uhlíř) – Jiří Petrovič (41. Milan Vukovič), Tomáš Mašanský (6. Pavel Kroupa)
Do utkání jsme vstoupili vlažně a až na dvě šance jsme domácí ničím nepřekvapili. Druhý poločas byl z naší strany kvalitnější, vytvořili jsme si více brankových příležitostí a dvě z nich využili. První gól padl po střele Kroupy, který trefil hlavu Gecova a míč přeletěl brankáře Kladna. Vítězství pečetil Kroupa po kolmé přihrávce Gecova.
Mužstvo je po 6. kole na 1.místě.
-SV-

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články