Suvenyry | SK Slavia Praha
Více

Suvenyry

Na začátku července zahájila Slavia spolupráci se společností fanzone.cz, která zajišťuje i prodej suvenýrů pro hokejovou Slavii.

Novou kolekci, která bude podle poptávky nadále rozšiřována, si budete moci zakoupit v předprodeji na strahovském stadionu, při hokejových utkáních v Sazka Aréně, na zimním stadionu v EDENU (u hlavniho vchodu, otevírací doba je pondělí-pátek od 12-17 hodin) a také v novém fanshopu na rohu Bělohorské a Myslbekovy ulice nedaleko strahovského stadionu.

Adresa: Myslbekova 1, Praha 6.

Telefonické dotazy na čísle +420 603 888 205.

Suvenýry si můžete objednat i online zde.

Článek o otevření nového fanshopu, kterého se zúčastnili i naši fotbalisté najdete zde.


Fotka fanshopu

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články