Výsledky dorostu s komentáři | SK Slavia Praha
Více

Výsledky dorostu s komentáři

Blšany - Slavia „A“ dorost 4:2 (1:0), ČPP Liga – SD, sobota 6.9.2003
Branky Slavie: Marc, Růžička
Sestava Slavie: Jakub Diviš – Michal Parys, Jiří Studík, Vojtěch Marek, Daniel Vilhelm – Jiří Novotný (75. Jiří Růžička), Pavel Eliáš, Tomáš Dubský (65. Jakub Číhař), Petr Krása (50. Jan Bauer) – Josef Marc, Jakub Tomajko
V Blšanech jsme chtěli napravit ostudu s Plzní, ale bohužel jsme hned v úvodu po nedůrazné hře v pokutovém území inkasovali.
V následujících minutách jsme si začali vytvářet brankové příležitosti. Nejprve mohl Dubský napravit svou chybu, ale jeho střelu zastavila tyč. Ta nás během utkání zradila ještě při šancích Tomajka a Marce. Obrovskou příležitost měl po krásném centru hlavičkující Krása, ale trefil jen brankáře. Přesto se hned v úvodu druhého poločasu díky aktivitě a dravosti Tomajka prosadil Marc. Pokračování našeho tlaku ovšem zabrzdila fatální hrubka Vilhelma a soupeř svůj sólový nájezd proměnil na 2:1. Další branka na 3:1 přišla po standardní situaci a poziční chybě středu obrany (Studík, Marek). Podařilo se nám snížit po standardce Vilhelma, když důrazný Růžička dotlačil míč do sítě. Za okamžik přišla ovšem velmi sporná penalta a Blšany tak zarazily všechny naše ambice na vítězství.
Nejlepší hráči: Marc, Tomajko
-JP-

Slavia „B“ dorost – Pardubice 3:0 (0:0), ČLSD, neděle 7.9.2003
Branky: Borovský, Pavlů, Proskočil
Sestava Slavie: Martin Šteiner – Josef Dvořák, Michal Pleiner, Radek Šulc, Josef Komárek – Jindřich Pavlů (82. Michal Held), Michal Kočí, Bohdan Subota (62. Tomáš Proskočil), Mirza Zinhzasovič (71. Jakub Kovařík) – Martin Prikner, Marek Borovský (60. Karel Pazdera)
Ve druhém domácím zápase ukázala Slavia svou sílu a ve velice kvalitním utkání s Pardubicemi, které do této doby pobývaly na předních místech tabulky, vyhrála a přeskočila svého soupeře o dva body. Hosté hráli hlavně v prvním dějství velice tvrdý a rychlý fotbal, přesto jsme měli více šancí, které jsme ale neproměnili.
Po přestávce jsme poprvé udeřili v 51. minutě. Zinhasovič velmi dobře uvolnil Borovského, který si poradil s vybíhajícím brankářem – 1:0 . O pět minut později se kousek za půlicí čarou opět uvolnil Borovský a zleva postupoval na branku Pardubic. Celou situaci mu ulehčil Pavlů, který si výborně zprava naběhl do vápna, kam dostal přihrávku Borovského, a střílel do prázdné branky – 2:0. Poslední gól vstřelil po sólu Proskočil, který dostal přihrávku od Pazdery – 3:0.
Nejlepší hráč: Borovský
-MŠ-

Blšany – Slavia „C“ dorost 1:1 (0:0), ČPP Liga - MD, sobota 6.9.2003
Branka Slavie: Hausner
Sestava Slavie: Michal Puš – Martin Hladík, Radek Dejmek, Marek Suchý, Tomáš Marc – Lukáš Dvořák (48. Zdeněk Zahálka), Jakub Vagrčka (75. Jakub Svozil), Bořek Dočkal (33. Jiří Valenta), Tomáš Jablonský – Jiří Hausner (68. Jakub Jirovský), Radim Nečas
V zápase, ve kterém se soupeř snažil jenom bránit a hlavně neudělat chybu v defenzívě, jsme si vytvořili jenom málo šancí. Hra byla neurovnaná a i když jsme se snažili Blšany překvapit, nedařilo se nám většinu akcí zakončit. V prvním poločase jsme centry Marce, Jablonského a prostrčení Vagrčky na Nečase nevyužili. Po rohovém kopu Vagrčky hlavičkoval Dejmek vedle branky.
Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Soupeř bránil a čekal na brejk. V 59. po důrazném presinku vybojoval Nečas míč a přihrál Hausnerovi, který se zbavil kličkami dvou obránců a vybíhajícího brankáře a otevřel skóre - 0:1. V 70. po dlouhém odkopu domácích zastavil Suchý skluzem útočníka soupeře na pravé straně pokutového území a i když zasáhl jako první míč, kopal se přímý volný kop. Po centru za obranu se hlavou domácím podařilo vyrovnat – 1:1.
S remízou nejsme spokojeni, protože jsme měli víc ze hry a protivník srovnal se štěstím. Je jenom k zamyšlení, že jsme se nedokázali vypořádat s totální defenzívou domácích.
Nejlepší hráči : Marc, Dejmek
-AM-

Slavia „D“ dorost – Pardubice 3:1 (2:1), ČLMD, neděle 7.9.2003
Branky Slavie: 2 Kroupa, Vukovič
Sestava Slavie: Filip Zadražil – Lukáš Vácha, Petr Kobler (65. Necid), Jaroslav Starý, Jan Sirový – Michal Uhlíř (41. Komárek), Marcel Gecov, Milan Vukovič (60. Petrovič), Jan Kovařík – Pavel Kroupa, Lukáš Stuchl (41. Sobíšek)
Již ve 2. minutě jsme dostali po naší chybě první branku v soutěži, ale slávisty to nerozhodilo a po vyrovnání Kroupy, který dostal ideální přihrávku od Uhlíře, převzali iniciativu. Do přestávky dal Vukovič krásnou střelou vedoucí gól a vítězství pojistil ve druhém poločase Kroupa.
-SV-

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články