Na derby bez Martina Lukeše a Patrika Gedeona | SK Slavia Praha
Více

Na derby bez Martina Lukeše a Patrika Gedeona

V sobotu na Letné se Slavia bude muset obejít bez záložníků Martina Lukeše a Patrika Gedeona. Prvního zlobí kotník, druhého zraněné koleno. Úplně v pořádku ještě není ani obránce Martin Müller, který má svalové potíže a teprve začal trénovat. Stejný problém má od středečního utkání s Vigem i útočník Pavel Kuka. Pro derby by ale měl být připraven.
V sobotu na Letné se Slavia bude muset obejít bez záložníků Martina Lukeše a Patrika Gedeona. Prvního zlobí kotník, druhého zraněné koleno. Úplně v pořádku ještě není ani obránce Martin Müller, který má svalové potíže a teprve začal trénovat. Stejný problém má od středečního zápasu s Vigem i útočník Pavel Kuka. Pro derby by ale měl být připraven. Chybět bude naopak dlouhodobý marod Matěj Krajčík.

Přes středeční vyřazení od španělské Celty kouč Miroslav Beránek věří, že si jeho mužstvo udrží pozitivní motivaci. „Fotbalisté byli smutní, ale doufám, že jim výkon proti Vigu pomůže,“ říká. A jak vidí šance obou celků? „Zápas je otevřený, domácí prostředí nehraje roli,“ prohlásil trenér.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články