Oscar prodloužil smlouvu do roku 2025 | SK Slavia Praha
Více

Oscar prodloužil smlouvu do roku 2025

Oscar Dorley podepsal se Slavií novou smlouvu, která platí do června 2025. Jak si liberijský univerzál projevené důvěry váží a jak hodnotí letošní sezonu?

Podepsal jste se Slavií smlouvu do roku 2025, vaše první pocity?
„Jsem moc šťastný, všechno je v nejlepším pořádku. Cítím se dobře, že jsem mohl podepsat tuto smlouvu!“

Během podpisu s vámi byla skrz mobilní telefon i vaše maminka, jak se to seběhlo?
„Vždycky tu je pro mě, vždycky to tak bylo. Že jsme to mohli prožít spolu pro mě moc znamená. Byla se mnou v horších časech, v dobrých, prostě pokaždé. Proto ji chci mít vždycky nablízku."

Jak hodnotíte letošní veleúspěšnou sezonu?
„Bylo to skvělé, odehráli jsme hodně dobrých zápasů. Každý udělal pro úspěch týmu maximum, tvrdě jsme dřeli. Když tým spolupracuje a drží pohromadě, dosáhnete všeho, čeho si přejete. Proto jsme měli tak dobrou sezonu."

Jaké máte se Slavií plány a ambice do dalšího ročníku?
„Musíme se dál snažit být co nejlepší, protože se nemůžeme uspokojit tím, že jsme došli daleko. Nesmíme se zastavit, musíme pracovat dál jako tým. Vím, že se nám to podaří, protože máme velmi dobrý trenérský tým, který nás vždycky žene k nejlepším výkonům, hráči jsou připravení udělat maximum. Myslím, že se příště dostaneme ještě dál."


Oscar Dorley po podpisu nové smlouvy s předsedou představenstva SK Slavia Praha Jaroslavem Tvrdíkem a svým agentem Danielem Smejkalem z IFM-M

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články