ONLINE: Od 18:30 v Brně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 v Brně

Slávisté po reprezentační pauze hrají v neděli od 18:30 zápas ve venkovním prostředí proti Brnu.

V prvním utkání po reprezentační pauze začne v bráně opět Matyáš Vágner. Ondřej Kolář není připraven k utkání Změny nastaly u na krajích obrany, vpravo nastupuje Alexander Bah, vlevo netradičně v premiéře na tomto postu Lukáš Masopust. Jan Bořil po reprezentační povinnostech dostal pro dnešní duel volno k odpočinku. 

V obranné dvojici nastoupí Taras Kačaraba s Davidem Zimou, na pozici defenzivního štítu před nimi operuje Tomáš Holeš. Záložní čtveřici tvoří Mick van Buren, Jakub Hromada, Lukáš Provod a Peter Olayinka. Na hrotu útoku hraje Jan Kuchta. 

Kvůli zdravotním potížím nemůžou hrát David Hovorka, Ibrahim Traoré a brankář Ondřej Kolář. Pro utkání není bohužel k dispozici ani Ondřej Kúdela, který má po utkání reprezentace ve Walesu dle vyšetření v ÚVN ve Střešovicích kontuzi nosu, vysoké horečky a antibiotika. Doba léčení se v tuto chvíli nedá odhadnout. Kvůli disciplinárním trestům za karty do zápasu nezasáhnou rovněž Oscar Dorley a Abdallah Sima.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Vágner – Bah, Kačaraba, Zima, Masopust – Holeš – van Buren, Hromada, Provod, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Deli, Stanciu, Tecl, Beran, Ševčík, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články