ONLINE: Od 18:30 venku proti Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 venku proti Boleslavi

Sešívaní v rámci 23. kola FORTUNA:LIGY hrají od 18:30 venkovní utkání na hřišti Mladé Boleslavi.

Aktuálně patří Středočechům v tabulce 15. příčka, v zimě ale svůj kádr výrazně posílili, ofenzivu vyztužili Jaromír Zmrhal nebo Jiří Skalák. Poslední dvě kola vyšla svěřencům Karla Jarolíma na výbornou, porazili Karvinou i České Budějovice. 

Ve stoperské dvojici nastoupí vedle Ondřeje Kúdely Simon Deli. Na pravém kraji obrany začne Lukáš Masopust, který nahradí Alexandera Baha. Na pozici defenzivního štítu hraje Jakub Hromada. Ve středu hřiště operuje Lukáš Provod společně s Nicem Stanciem. Abdallah Sima se přesouvá na levou stranu zálohy a jeho místo na pravé straně obsadí Mick van Buren. Na hrotu nastoupí od začátku Stanislav Tecl.

Žluté karty na soupisku nevpustily Jana Kuchtu a kvůli zdravotním potížím nemůžou nastoupit David Hovorka, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Peter Olayinka a Oscar Dorley a brankáři Jan Stejskal a Přemysl Kovář.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Hromada – van Buren, Stanciu, Provod, Sima – Tecl
Lavička: Vágner, Holeš, Bah, Zima, Júsuf, Lingr, Višinský

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články