ONLINE: Od 18:55 osmifinále proti Rangers | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:55 osmifinále proti Rangers

Svěřenci Jindřicha Trpišovského ve čtvrtek od 18:55 v rámci osmifinále Evropské ligy sehrají utkání s Rangers.

Trenér Trpišovský udělal oproti ligovému utkání s Ostravou několik změn. Stoperskou dvojici opět tvoří David Zima s Ondřejem Kúdelou s Alexanderem Bahem a Janem Bořilem na pozicích krajních obránců. Pozici defenzivního záložníka zastane místo Lukáše Provoda, který se posouvá do středu zálohy, Tomáš Holeš. Vedle Lukáše Provoda nastoupí Nicolae Stanciu, na krajích začnou Abdallah Sima s Peterem Olayinkou. V útoku tradičně nastoupí Jan Kuchta.

Na lavičce bude opět k dispozici Denis Višinský, který se skvělým výkonem blýskl v pohárovém zápase s Karlovými Vary.

Zdravotní potíže ještě nepustí do utkání Michala Berana, Davida Hovorku, Ibrahima Traorého, Júsufa Hilála a Petra Ševčíka.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice ČT sport, studio startuje v 18:20.

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš – Sima, Stanciu, Provod, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Vágner, Deli, Tecl, Oscar, Hromada, Masopust, Lingr, Višinský

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články