Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Marila Příbram - Slavia „A“ dorost 0:1 (0:0) , I. ČPP DL starší, středa 13.8.
Branka: Tomajko
Sestava: Jakub Diviš – Michal Parys, Jiří Studík, Daniel Vilhelm, Lukáš Hajník – Jiří Novotný (70. Jan Bauer), Tomáš Vincenc, Pavel Eliáš, Josef Marc – Robin Dejmek (60.Jiří Růžička), Jakub Číhař (60. Jakub Tomajko)
Utkání, které se hrálo za obrovského vedra, bylo z obou stran poznamenáno nervozitou. Naše mužstvo nastoupilo v sestavě, kde převládali hráči o rok mladší než u soupeře. Přesto jsme si vypracovali více příležitostí a jednu z nich Tomajko proměnil. Do konce zápasu jsme i přes územní převahu soupeře do žádné šance Příbram nepustili.
-JP-

Slavia „B“ dorost – Benešov 5:1 (3:1), ČLSD, neděle 17.8.2003
Branky Slavie: 2 Borovský, Kočí (pen.), Brtna, Subota
Sestava: Martin Šteiner – Josef Dvořák (46. Michal Held), Michal Pleiner, Vojtěch Marek, Roman Švamberg – Martin Kubec (84. Jindřich Pavlů), Bohdan Subota (75. Martin Prikner), Michal Kočí, Josef Komárek – Marek Borovský, Tomáš Brtna (61. Mirza Zinhasovič)
Někteří hráči začali úvodní utkání sezóny s mírnou nervozitou a trvalo několik minut než ji ze sebe shodili. Třetinu zápasu s námi soupeř dokázal držet tempo, ve 30. minutě si dokonce vypracoval vedení. Náš tým to vyprovokovalo k větší aktivitě, což vedlo k vyrovnávací brance z pokutového kopu, s přehledem vyrovnal Kočí. Tři minuty poté se vlevo uvolnil Komárek, přihrál Subotovi, který se velmi dobře uvolnil kličkou do pokutového území, kde přesně míč umístil k pravé tyči. Za několik okamžiků jsme zahrávali přímý kop, Kočí našel Borovského a jeho umístěná střela znamenala vedení 3:1. Druhý poločas proběhl zcela v naší režii. Šlo pouze o to, kolik branek Benešov dostane. V 58.min. se uvolnil Kubec po pravé straně, přihrál Brtnovi, který z pětadvaceti metrů prostřelil brankáře na přední tyč. Poslední gól jsme přidali půl hodiny před koncem, kdy se opět uvolnil Kubec na pravé straně a předložil míč Borovskému před prázdnou branku.
Stinnou stránku je zranění Kubce, který bude mimo pravděpodobně tři týdny.
Nejlepší hráči: Borovský, Švamberg
-MŠ-

Marila Příbram – Slavia „C“ dorost 0:5 (0:2), I. ČPP DL mladší, středa 13.8.
Branky: 2 Hausner, Černý, Jirovský, Nečas
Sestava: Jan Hanuš – Adam Rožánek (77. Martin Hladík), Marek Suchý, Radek Dejmek, Tomáš Marc – Zdeněk Zahálka (54. Bořek Dočkal), Jakub Vagrčka, Jiří Valenta (72. Lukáš Dvořák), Milan Černý – Jiří Hausner (66. Radim Nečas), Jakub Jirovský
Utkání se hrálo na zúženém a kratším hřišti, při teplotě asi 36° C. V prvních patnácti minutách bylo hra neurovnaná s řadou nepřesností a nevynucenými chybami hlavně v obranné fázi. Postupně jsme získávali územní i herní převahu. Ve druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a vytvořili si řadu šancí.
26. Po pasu Suchého a vyhraném hlavičkovém souboji Jirovského zleva Černý obešel vyběhnutého brankáře a do prázdné branky otevřel skóre – 0:1.
39. Dejmek z levé strany obrany přihrál Valentovi, který centrem za obranu našel Hausnera, jenž si efektně zpracoval míč (vnější stranou levé nohy) a do pohybu kolem brankáře zvýšil na 0:2.
61. Marc malým lobem uprostřed velkého vápna za obranu předložil míč Jirovskému a ten stejným způsobem přes brankáře upravil na 0:3.
63. Po kombinaci Valenty s Jirovským nabíhající Hausner zblízka placírkou zvýšil na 0:4.
76. Jirovský přihrál do malého vápna Nečasovi, který po deseti minutách na hřišti uzavřel skóre utkání na 0:5.
Pochvala patří celému kolektivu za atraktivní herní projev, podložený bojovností.
Nejlepší hráči: Suchý, Vagrčka, Černý, Hausner, Jirovský
-AM-

Slavia „D“ dorost – Benešov 3:0 (0:0), ČLMD, neděle 17.8.2003
Střelci branek: Petrovič, Kovařík, Sobíšek
Sestava: Marek Boháč – Lukáš Vácha, Tomáš Necid, Jaroslav Starý, Jan Sirový – Michal Uhlíř (41.Martin Čerych), Marcel Gecov, Milan Vukovič (41. David Sobíšek), Jan Kovařík – Pavel Kroupa (54. Lukáš Stuchl), Tomáš Mašanský (41. Jiří Petrovič)
I přes několik šancí slávistů skončil poločas bez branek. Po přestávce jsme se ujali vedení v 50. minutě po centru Sobíška a hlavičce Petroviče. Druhý gól dal za několik okamžiků opět hlavou Kovařík po asistenci Kroupy. Skóre uzavřel v 53. minutě Sobišek krásnou střelou po asistenci Kroupy.
-MV-

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články