Postup bez problémů, přeje si Rudolf Skácel | SK Slavia Praha
Více

Postup bez problémů, přeje si Rudolf Skácel

„Chceme postoupit, nemít při tom problémy, nepřipustit žádné drama a pokud možno neinkasovat,“ nastínil Rudolf Skácel plány slávistů před odvetou druhého předkola Ligy mistrů s Leotarem Trebinje.
„Chceme postoupit, nemít při tom problémy, nepřipustit žádné drama a pokud možno neinkasovat,“ nastínil Rudolf Skácel plány slávistů před odvetou druhého předkola Ligy minstrů s Leotarem Trebinje.

Po výsledku 2:1 z úvodního duelu si můžeme dovolit i luxus porážky 0:1. Podcenění však podle našeho záložníka nehrozí. „Víme moc dobře, o co jde. Musíme k utkání přistoupit zodpovědně. Soupeř nás v Hercegovině překvapil svým stylem hry, doma jsou silní,“ připomíná první poločas v Trebinje.

Na domácí prostředí však nyní spoléhá Slavia, která hodlá navázat na úspěšná vystoupení z minulého ročníku evropských pohárů. „Na Strahově hrajeme výborně, čekám ze strany Leotaru respekt a možná i strach. Věřím, že to zvládneme,“ říká Skácel.

Červenobílí se v posledních týdnech musejí vyrovnat s velkou zátěží, zápasy předkola střídají s Gambrinus ligou. „To je pravda, ale máme dost sil, jsme na začátku. Navíc po vítězných střetnutích se regeneruje rychleji.“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články