Slavia vstupuje do světa esports | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje do světa esports

Slavia následuje nový celosvětový trend v globálním sportu a vstupuje do světa esports!

Slavia navazuje na lednový úspěch v DATART e:LIZE, ve kterém ji ke stříbrnému místu dovedli Martin "kobbycz" StrnadŠtěpán "RIIJK" Sobocki, a ohlašuje vstup do světa elektronických sportů.

Klub si uvědomuje významnou roli nových trendů jak ve společnosti, tak i ve světě sportu a rozhodl se po vzoru předních světových klubů přidat do dynamicky rozvíjejícího světa esports. Vstup je načasován i s ohledem na aktuální karanténní situaci, protože bychom rádi fanouškům v těchto náročných dnech přiblížili Slavii více alespoň tímto způsobem.

Slavia si je zároveň vědoma společenské odpovědnosti v oblasti elektronických sportů a případných negativních jevů, které s sebou můžou přinášet, a proto se chce klub významně zaměřit i na informovanost v oblastech zdraví, stravování, či cvičení.

Prvním zástupcem SUPERSLAVIA esports týmu je  Martin "kobbycz" Strnad. Další budeme v následujících dnech a měsících hledat mezi vámi fanoušky. Právě s Kobbym si bude moci kdokoliv z vás po 15:00 poměřit své síly online, nebo případně alespoň sledovat zápasy na streamu.

„Být prvním hráčem slávistického esports týmu je to pro mě velká čest. Už od mala jsem velký fanoušek Slavie a vždy jsem chtěl být její součástí. Jsem tak rád, že se to nakonec povedlo aspoň takhle přes FIFU, když ne přes reálný fotbal,“ přiblížil Kobby svůj vztah ke Slavii.

„Po stříbrném umístění v DATART e:LIZE jsou cíle rozhodně kvalifikovávat se a vyhrávat turnaje tady u nás v Česku, a pak určitě i prorazit na nějaký mezinárodní turnaj,“ vyhlíží působení ve světě esportu v sešívaném dresu.

„Fanouškům, kteří by se chtěli připojit k týmu, nebo obecně věnovat esportům, bych rád vzkázal, ať to nevzdávají. I když sám vím, jak je to občas velmi psychicky náročné pokračovat dál v tréninku, může se vám to vrátit. Můžete se dostat na nějaký turnaj, kde uspějete a pak si vás může vybrat tak velký a prestižní klub jako je právě Slavia,“ vzkázal Kobby fanouškům.

Slávistický esports tým vzniká ve spolupráci s Team Brute, o kterém se můžete dozvědět více  na www.brute.gg.

Kde nás hledat?

SUPERSLAVIA esports

Martin "kobbycz" Strnad

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články