Legendární zápas s Boby Brno, vyprodejme sektor hostí! | SK Slavia Praha
Více

Legendární zápas s Boby Brno, vyprodejme sektor hostí!

Podpořte sešívané a pomozte doktorům a sestřičkám v nemocnicích v boji s koronavirem. Slavia se připojuje k virtuální výzvě vyprodat stadion Za Lužánkami, kterou organizuje Zbrojovka Brno. Zaplňme sektor hostí!

Proč zrovna Slavia s Brnem na legendárním stadionu Za Lužánkami? V roce 1996, konkrétně 2. října, se tu v rámci české nejvyšší soutěže proti sobě postavilo Boby Brno a SK Slavia Praha, aby odehráli památné utkání před zaplněnými tribunami a vytvořili tak absolutní rekord v návštěvnosti samostatné české ligy, protože na tehdejší duel dorazilo 44 120 diváků. Zápas skončil 1:1, kdy se za Slavii už ve třetí minutě trefil Pavel Novotný po asistenci Roberta Vágnera. Boby Brno nakonec v 75. minutě vyrovnalo brankou Dostálka. 

Zbrojovka Brno se nyní rozhodla, že utkání virtuálně zopakuje a do prodeje dala 6 sad vstupenek na utkání, kterých je dohromady přesně 44 120. Základní verze stojí 200 Kč s tím, že lze zakoupit například i VIP lístek v hodnotě 10 tisíc korun.  A protože na stadionu byla tehdy v sektoru hostí i početná skupinka slávistických příznivců, připojujeme se k této výzvě. Pojďme vyprodat naši část Za Lužánkami!

Odkaz na stránky, kde lze lístky zakoupit, najdete pod následujícím odkazem. Po zakoupení obdržíte věrnou kopii originální vstupenky, zápasový bulletin, fotografie z utkání, informace k němu, sestavy a unikátní videa. Sestřih utkání se Slavií, autentické záběry z tribun a vzpomínky přímých aktérů. 

Kompletní výtěžek z celé akce poputuje do Fakultní nemocnice v Bohunicích, aby finančně podpořil statečné lékaře, zdravotní sestry a ostatní zaměstnance, kteří v současné složité a nebezpečné situaci denně nasazují životy v boji se zákeřným typem koronaviru Covid-19. 

Slávisté, semkněme se a společně podpořme Zbrojovku Brno v jejich snaze! Vyjeďme virtuálně podpořit sestavu SK Slavia Praha, která v Za Lužánkami tehdy naskočila ve složení: Stejskal - Kozel - Hyský, Ašanin - Pěnička, Ulich (64. Vávra), Kubík, Horváth (89. Vácha), Lerch, P. Novotný - Vágner (78. Lasota). Jako trenér sešívané tehdy vedl František Cipro. 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články