Ondřej Kolář prodloužil smlouvu do června 2024 | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kolář prodloužil smlouvu do června 2024

Ondřej Kolář prodloužil se Slavií svoji stávající smlouvu, která tak bude platná až do června 2024.

Před začátkem jarních ligových bojů se Slavií prodloužila o čtyři a půl roku smlouvu její brankářská jednička Ondřej Kolář. Nová smlouva je tak platná až do 30. června 2024.

„Slavii jsem si strašně oblíbil a jsem velmi rád, že zde mohu pokračovat. Věřím, že mám klubu ještě hodně co dát a věřím, že budeme spolu úspěšní jako doposud,“ byla první slova Ondřeje Koláře po slavnostním podpisu smlouvy.

Ondřej Kolář ve Slavii

Ondřej Kolář posílil sešívané řady příchodem z Liberce v lednu 2018 a stal se neoddiskutovatelnou jedničkou Slavie, se kterou od té doby dosáhl na úctyhodné individuální milníky i týmové trofeje a úspěchy nejen v tuzemsku. Od svého příchodu nastoupil za Slavii v celkově 94 soutěžních zápasech, ve kterých udržel neuvěřitelných 51 čistých kont. 

V domácí ligové soutěži se navíc může pyšnit skvělým průměrem 0,6 obdrženého gólu za zápas. Jakoby to samo o sobě nestačilo, v letošní sezoně Ondřej Kolář společně se svoji obranou posunul defenzivní výkony Slavie na zcela novou úroveň. V 18 odehraných ligových zápasech obdržel pouhé tři góly, zaznamenal 15 čistých kont a může se tak pochlubit zcela nevídaným průměrem 0,16 obdrženého gólu na zápas. Od 52. minuty červencového utkání v Teplicích až po 31. minutu listopadového, domácího utkání s Příbramí navíc neinkasoval jediný gól a s celkově 789 minutami a 8 celými zápasy bez obdržené branky se v historických tabulkách brankářů posunul na druhé místo za Petra Čecha.

Gratulujeme k nové smlouvě a přejeme mnoho štěstí, Koli!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články