Informace pro fanoušky na zápas s Bohemians 1905 | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Bohemians 1905

V článku si přečtěte informace o vstupenkách a vstupu na první jarní zápas s Bohemains 1905 na stadionu v Ďolíčku.

Zápas se hraje v neděli 16. února od 17:00 v Ďolíčku. Bližší informace ohledně pochodu naleznete níže v článku.

Vstupenky byly pouze v předprodeji pro členy Klubu Slavia, které budeme informovat emailem. Předprodej probíhal online od 3. do 5. února formou voucherů, které následně bylo třeba vyměnit na pokladně Sinobo Stadium. Zbytek neprodaných vstupenek si rozebraly fanouškovské organizace Odbor přátel, Fanklub a Tribuna Sever.

Pochod vyrazí od slávistického stadionu v 15:45 a Tribuna Sever vyzývá, ať se jde v co největším počtu směrem na stadion Ďolíček. 

Sektor pro vlajkonoše hostů je umístěn na východní tribuně v sektoru D, přístup je z rohu ulic Sportovní a Vršovická přes vchod č. 2.

Vstup na stadion je možný 60 minut před zápasem, tedy od 16:00. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. 

U vstupu se budou provádět i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto všem fanouškům, aby přišli na stadion s dostatečnou časovou rezervou. 

Pokud máte vstupenky na jiná místa než do sektoru hostů, upozorňujeme, že Bohemians si vyhrazuje právo na nevpuštění fanoušků na stadion. Doporučujeme proto přijít na hlavní tribunu bez slávistických věcí.

Prosíme fanoušky, aby k věšení velkých vlajek používali zejména horní plot sektoru, kde se dají vlajky věšet. V případě plotu přímo u hřiště je možné překrytí pevných reklamních bannerů v levé části sektoru, avšak není možné vlajkami překrývat reklamní LED panely u hřiště. 

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články