Žežulka a Nabiyev přestoupili do Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Žežulka a Nabiyev přestoupili do Viktorie Žižkov

Do druholigové Viktorie Žižkov přestoupili obránce Ondřej Žežulka a ofenzivní hráč Farid Nabiyev. Jejich přestup byl ve středu definitivně dotažen.

„K přestupu obou hráčů dochází, protože jsou věkově, výkonnostně, délkou smlouvy ale i typologií mezi prvním a druhým týmem Slavie. Nabídku Viktorie vnímáme jako výhodnou pro všechny tři strany, tedy jak pro oba kluby, tak pro hráče,“ řekl k transferu, který byl po formální a smluvní stránce dotažen ve středu, člen sportovního oddělení Slavie Jiří Bílek.

Jednadvacetiletý obránce Ondřej Žežulka začal kariéru v pražském celku FC TEMPO, ze kterého zamířil do Slavie. V mladším dorostu se v sešívaném stal vítězem domácí soutěže, připsal si také několik startů za mládežnické výběry Česka. V posledních letech hostoval v Olympii Radotín, Viktorii Žižkova a naposledy na Vyšehradě.

Ázerbájdžánský ofenzivní univerzál Farid Nabiyev přišel do Slavie v létě roku 2017, když přestoupil z týmu FC Gabala. Nastupoval za týmy U19, U21 a na podzim za B-tým, v jehož dresu na podzim vstřelil v ČFL šest gólů. Na svém kontě má také starty za mládež Ázerbajdžánu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články