Informace pro fanoušky do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Liberce

Poslední ligový výjezd v tomto kalendářním roce nás čeká do Liberce, v pátek 6. prosince tam změříme síly s místním Slovanem. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Přečtěte si informace k výjezdu do Liberce.

Výjezd fanouškovských organizací

Tribuna Sever vypravuje pod Ještěd autobusy, přihlašovat se můžete osobně v TS Store ve všední dny od 11:00 do 18:00.

Odbor přátel informace zveřejnil tady.

Fanklub se taktéž chystá autobusem, hlásit se lze online zde.

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie bude k dispozici celá západní tribuna, na kterou se vejde 2000 fanoušků! Tento sektor je určen pouze pro fanoušky Slavie a doporučujeme koupi lístků právě do tohoto sektoru. Na ostatní tribuny nemusíte být se slávistickými symboly vpuštěni.

Na pokladnách u cyklostezky za západní tribunou budou vstupenky v prodeji v den zápasu od 18:00. V prodeji budou do vyprodání nebo do začátku zápasu.

Vstupenky do sektorů určených pro naše fanoušky (A-F) jsou již v prodeji zde v článku anebo v předprodejní síti Ticketportal.

Před zápasem v Liberci

Upozorňujeme fanoušky, že v Liberci je zákaz konzumace alkoholu na veřejných prostranstvích, s výjimkou restauračních zahrádek. Zakázaná je také pyrotechnika, nejen na stadionu, ale i ve městě samotném.

Pochod z centra na stadion nebude.

Parkování v Liberci

Pokud pojedete rovnou na stadion, využijte parkoviště u cyklostezky za západní tribunou.Přijeďte co nejdříve, kapacita parkoviště je omezena. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat v přilehlých ulicích na volných místech anebo využít parkovací plochy před prodejnami Kaufland, Penny, OBI a Lidl v Pavlovicích. Od tohoto parkoviště je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až na parkoviště před západní tribunou.

Příchod na stadion

Na západní tribunu i do sektoru vlajkonoši hosté je příchod po cyklostezce od ulice Sokolská. Od hlavního vchodu z ulice Na Hradbách (směrem od Dopravního hřiště) se na západní tribunu nedostanete a budete muset obcházet celý stadion. Po zápase budou fanoušci Slavie ze západní tribuny vypouštěni jen zpět směrem na cyklostezku k ulici Sokolská.

Vzhledem k bezpečnostním opatřením doporučujeme všem fanouškům, aby na stadion přišli co nejdřív. Brány otevírají v 18:00, buďte u stadionu brzo, ať bez problému zaparkujete a dostanete se do hlediště včas.

Fanoušci Slavie, kteří budou mít vstupenky na západní tribunu a do sektoru vlajkonoši hosté, mohou jít jak vstupem č. 7, tak i vstupem č. 8.

Bezpečnostní kontroly

U vstupu do sektoru budou prováděny důkladné kontroly na požití alkoholu, návykových látek a vnášení pyrotechniky. Zapálení pyrotechniky v hledišti bude domácím klubem přísně postihováno dle nášvtěvního řádu.

Do hlediště je zakázáno vnášet jídlo, nápoje, pyrotechniku, zbraně, drogy, jakékoliv skleněné, kovové keramické či dřevěné nádoby, vlajkové tyče, spreje, parfémy, alkoholické nápoje, zapalovače, lepenky, elektronické cigarety, batohy, deštníky, profesionální kamery a fotoaparáty. U vstupu však bude úschovna, kde se vše můžete odložit.

Osoby, které nějakým způsobem poruší platný Návštěvní řád FC Slovan Liberec, nebudou vpuštěny na stadion nebo budou případně vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články