Ve středu od 16:00 na MOL cup na Žižkov, poté v Edenu Liga mistryň | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 16:00 na MOL cup na Žižkov, poté v Edenu Liga mistryň

Ve středu od 16:00 čeká slávisty 3. kolo MOL Cupu proti Vyšehradu na hřišti Žižkova. Od 19:30 sehraje odvetu s Hibernianem na Sinobo Stadium výběr žen.

Slávisti i slávistky mají za sebou velmi úspěšný víkend! Mezitím, co muži porazili ve slavném derby Spartu 3:0, ženy si poradily se Slováckem vysoko 7:1. Už ve středu ale oba týmy nastoupí znovu v pohárových soutěžích.

Jakou první nastoupí ke svému utkání ve středu 25. září A-tým. Ve 3. kole MOL Cupu se střetne v dalším souboji dvou pražských týmu s druholigovým FC Slavoj Vyšehrad. Výkop proběhne v 16:00 na stadionu Viktorie Žižkov, protože v Sinobo Stadium je od 19:30 na programu ženská Ligy mistryň. Majitelé permanentek budou mít na utkání vstup zdarma, ostatní diváci za jednotnou cenu 100 Kč. 

Stadion Viktorie Žižkov otevře své brány hodinu před utkáním. Doporučujeme fanouškům, aby dorazili včas.

Ženský tým na domácí půdě přivítá skotský Hibernian. Prvním zápas ve Skotsku ovládla Slavia 4:1. Slávistky se tak značně přiblížily postupu do osmifinále Ligy mistryň, který mohou doma oslavit. Přijďte naše ženy podpořit! Zápas začíná v 19:30 v Sinobo Stadium v Edenu. Vstupenky jsou už v předprodeji v síti Ticketportal, permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní se na zápas podívají za 100 Kč, děti pak za poloviční cenu. Pro diváky bude k dispozici severní tribuna a spodní část hlavní tribuny. Otevřený bude vstup č. 1. 

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články