ONLINE: Od 16:30 v Opavě. V bráně nakonec Kovář | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:30 v Opavě. V bráně nakonec Kovář

Sešívané čeká v rámci 8. kola FORTUNA:LIGY od 16:30 zápas na hřišti Opavy. Utkání odvysílá O2 TV Sport.

Kvůli zdravotním problémům nemohl Jindřich Trpišovský při výběru sestavy spoléhat na Jakuba Hromadu, Ibrahima Traorého, Davida Hovorku. K dispozici mu nebyl také Jan Bořil. 

Při předzápasové rozcvičce postihly problémy se zády i Ondřeje Koláře, který měl utkání coby brankářská jednička tradičně odchytat. Zastoupit ho musel nakonec Přemysl Kovář.

Před Přemyslem Kovářem obrannou čtveřici tvoří Tomáš Holeš, Ondřej Kúdela, Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Na pozici obranného štítu se jako už tradičně postaví Tomáš Souček, nad ním pak bude operovat Nicolae Stanciu společně s Josefem Hušbauerem. Júsufa Hilála na hrotu podporují ze stran Peter Olayinka a Lukáš Masopust.

Sestava: Kovář – Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený – Souček – Masopust, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Júsuf
Náhradníci: Coufal, Tecl, van Buren, Baluta, Škoda, Ševčík

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 16:10. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy, najdete zde: O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

I tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články