Tomáš Souček nejlepším hráčem sezony | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček nejlepším hráčem sezony

Na slavnostním galavečeru Ligové fotbalové asociace získal záložník Tomáš Souček ocenění pro nejlepšího hráče uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY.

Anketu o nejlepšího hráče uplynulé sezony jasně opanoval sešívaný záložník, který se s 13 brankami stal nejlepším ligovým střelcem Slavie. Sešívaná dvaadvacítka si do statistik připsala i 6 gólových asistencí, spoluhráčům během 34 kol rozdala celkem 1654 úspěšných přihrávek a zvítězila v 288 osobních soubojích.

„Musím poděkovat fanouškům, kteří nás podporovali od prvního do posledního kola. Díky nim jsme tam, kde jsme. Podporují nás i v těžkých chvílích, jsme jedna parta a za to jsem rád," říká Tomáš Souček po zisku ocenění pro hráče sezony a doufá, že si slávisté v následující sezoně splní další velký cíl. „Uvidíme, jaká bude moje budoucnost ve Slavii, doufám ale, že v příští sezoně uvidíme v Edenu Ligu mistrů."

Tomáš Souček získal v anketě o nejlepšího hráče sezony celkem 153 bodů a nechal za sebou Nikolaje Komličenka a Patrika Hrošovského, konečné čtvrté místo obsadil Michael Ngadeu. Mezi osmičku nejlepších hráčů uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY se vešli také Miroslav Stoch, Josef Hušbauer a Alex Král.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články