Informace pro fanoušky na Bayern Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Bayern Mnichov

Ve středu 27. března od 19:30 odehrají slávistky odvetný zápas Ligy mistryň v Mnichově. Přečtěte si bližší informace k organizaci utkání a prodeji vstupenek.

S Fanklubem na výjezd

Fanklub pořádá autobusový zájezd na zápas slávistek s Bayernem. Hlásit se můžete do pondělí 25. března do 18:00. Odjezd je v den zápasu v 7:00 ráno. Více informací zde.

Příjezd na stadion

Stadion, na kterém se bude hrát utkání, se nachází v areálu mládežnické akademie FC Bayern Campus na adrese Ingolstädter Straße 272, 80939 Mnichov. Vjezd do areálu bude otevřen hodinu a půl před zápasem.

Níže naleznete informace ke vjezdu a parkování autobusu a aut fanoušků.

Prodej lístků

Vstupenky budou v prodeji v den zápasu od 18 hodin na pokladnách stadionu. Cena jednoho lístku je 8 €. Pro naše fanoušky bude vyhrazen sektor M na východní tribuně, stadion se otevírá hodinu a půl před začátkem utkání, tedy v 18 hodin.

Vstup na stadion

Na stadion se dostanete severovýchodním vchodem v rohu stadionu. Pro naše fanoušky je vyhrazen sektor M.

S sebou si na stadion mohou fanoušci vzít vlajky a bannery o délce max 1,5 m, buben (před vpuštěním proběhne prohlídka bubnu), fotoaparáty a kamery (záběry jen pro soukromé využití), prázdné a průhledné PET lahve o maximálním objemu 0,5l, malý dalekohled, deku a deštník bez kovového hrotu.

Je zakázáno vnášet zavazadla, která jsou větší než formát A4, jakékoliv alkoholické a nealkoholické nápoje v lahvích a plechovkách, potraviny, termosky, spreje, powerbanku, selfie tyč, profesionální kamery a fotoaparáty, helmy, teleskopické tyče, pyrotechniku a objemné předměty. Všechny tyto zakázané předměty doporučujeme nechat v autě anebo odložit v úschovně u parkoviště pro autobusy.

Předem je potřeba schválit vlajky nebo bannery s nápisy jinými, než jsou názvy měst, a vlajky nebo plotové vlajky větší než 1,5 m. Pokud se na utkání chystáte s větší vlajkou, pošlete její fotografii ke schválení do pondělí 25. března 12:00 na email slo@slavia.cz.

Stadion je nekuřácký, kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články