Info pro fanoušky k zápasu slávistek s Bayernem Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Info pro fanoušky k zápasu slávistek s Bayernem Mnichov

Ve středu 20. března česká fotbalistky Slavie boj o semifinále Ligy mistryň. V prvním čtvrtfinálovém zápase přivítají v Sinobo Stadium německý Bayern Mnichov. Výkop je v 18:30 hodin. Na zápas bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Permanentkáři vstup zdarma

  • Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro průchod přes turnikety stačí přijít s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo. Stadion se otevírá hodinu před výkopem – v 17:30 hodin.

Členové Fanklubu a Odboru přátel zdarma

  • Stejný model platí i pro členy Fanklubu a Odboru přátel. U vstupu stačí ukázat kartičku jedné z členských organizací a její držitel bude vpuštěn na stadion. Každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever a nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

S lístkem na Baník a na Sevillu vstup zdarma

  • Zdarma mají vstup i držitelé vstupenek z domácích zápasů Slavie s Baníkem Ostrava (10. března) a se Sevillou (14. března).

Vstupenky

  • Vstupenky na zápas se prodávají v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online a nebo na pokladnách v Edenu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever a nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Před zápasem do muzea

  • Před zápasem si mohou fanoušci prohlédnout muzeum Slavie, kde právě probíhá výstava k reprezentačnímu zápasu Česko x Brazílie. Kromě tradičních slávistických artefaktů jsou v muzeu vystaveny předměty vztahující se ke vzájemným zápasům Česko (Československo) – Brazílie a významné trofeje našich reprezentantů. Nechybí ani exponáty představující brazilskou kulturu a historii. Zlatým hřebem výstavy jsou bezesporu Zlaté míče Josefa Masopusta a Pavla Nedvěda. Muzeum je v den zápasu otevřeno od 9:30 do 13:30 hodin.

Soutěž o vstupenky na Brazílii

  • O poločase rozdáme 30 vstupenek na zápas české reprezentace s Brazílií. 15 fanoušků, kteří přijdou podpořit slávistky proti Bayernu, odměníme po dvou vstupenkách. Zápas Česko x Brazílie je beznadějně vyprodaný, máte tedy jedinečnou příležitost, jak se na tento zápas dostat. Přijďte na zápas Ligy mistryň mezi Slavií a Bayernem, zůstaňte o přestávce na tribuně a poslouchejte pokyny moderátorů.

Novinky ve Fanshopu 

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit speciální zápasovou šálu pro utkání slávistek s Bayernem Mnichov. Pro fanynky jsou k dostání také nové domácí dresy, vybírat můžete i z dámské kolekce triček, mikin a různých doplňků. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a tribunou J. W. Maddena.

Zápasový magazín

  • U vstupu číslo 1 na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor se záložnicí Petrou Divišovou. Přečíst si můžete informace o blížících se náborech nových hráček a trénincích malých fotbalistek Slavie. Nechybí představení ženského týmu Bayernu Mnichov a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Předzápasové studio Slavia

  • Před tribunou J. W. Maddena nebude chybět ani tentokrát předzápasové studio Slavia s moderátory Martinem Cihlářem a Strašákem. Jejich hostem bude jedna z fotbalistek Slavie.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 9:30 až do 20:15 hodin. Kromě vstupenek na zápas slávistek s Bayernem Mnichov můžete zakoupit i vstupenky do muzea Slavie na výstavu Česko x Brazílie a také na zápas A-mužstva se Slovanem Liberec (30. března). 

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články