Vstupenky na Liberec jsou v prodeji, děti do 15 let zdarma | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Liberec jsou v prodeji, děti do 15 let zdarma

V sobotu 30. března v 17:30 přivítáme na Sinobo stadionu Slovan Liberec, vstupenky jsou v prodeji online i na pokladnách.

Ve 26. kole FORTUNA:LIGY se uktáme se Slovanem Liberec. Vstupenky jsou již v prodeji a koupit je můžete níže v tomto článku a také na pokladnách Sinobo Stadionu, otevírací dobu naleznete v sekci Vstupenky

Děti do 15 let zdarma

Všechny děti do 15 let mají nárok na jednu dětskou vstupenku zdarma. Stačí přijít na pokladny Sinobo stadionu v otevírací době pokladen a doložit datum narození (např. kartička zdravotní pojišťovny). Při vstupu na stadion v den zápasu pak mějte doklad s sebou, neboť na něj můžete být tázáni.

Vstupenky v prodeji

Aktuálně lze zakoupit nejen vstupenky na Liberec, ale také vstupenky na Ligu mistryň a stále i permanentní vstupenky na jaro. O tom, jak se permanentky vyplatí, čtěte zde

Kupujte  online a na pokladnách. Aktuální otevírací dobu naleznete v sekci Vstupenky.

Při nákupu online si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 796 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Na další vstupenky mohou členové Odboru přátel a Fanklubu v online prodeji uplatnit slevu 10 %.

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Vstupenku na zápas je třeba vytisknout. Na displeji mobilního telefonu nelze vstupenku na turniketech přečíst, fanoušky proto nemůžeme pustit na Sinobo Stadium.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články