Informace pro fanoušky chystající se do Plzně | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky chystající se do Plzně

Ve 21. kole v souboji dvou nejlepších ligových týmů požene Slavii za vítězstvím plný sektor hostů. Přečtěte si bližší informace v článku.

Příjezd a parkování

Tribuna Sever se chystá na výjezd vlakem R 768 Berounka, který vyjíždí ze zastávky Praha - Hlavního nádraží ve 12:15. Příjezd na plzeňské nádraží je plánován na 13:40. Bližší informace naleznete na stránkách Tribuny Sever.

Jedete-li autem, tak v okolí stadionu je možné parkovat v parkovacím domě v Truhlářské ulici a na parkovišti u Lidlu, jejich umístění najdete červeně označené v mapce níže.

Pochod

Po příjezdu na plzeňské nádraží se fanoušci přesunou na náměstí Republiky. Z náměstí Republiky pak vyrazí pochod okolo 15:30 na stadion. Na přibližnou trasu pochodu se můžete podívat na mapě níže (modrou čarou). Stejně tak je v mapě špenlíkem vyznačen vstup na stadion.

Vstup do sektoru

Zápas je kompletně vyprodaný, na místě nebudou v prodeji žádné vstupenky, a to ani do sektoru hostů, ani do ostatních sektorů.

Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů U, jehož kapacita je 627 míst, všechna místa jsou krytá. Brány stadionu se otevírají 90 minut před utkáním, tedy v 15:30. Buďte na místě včas, ať se dostanete do hlediště na začátek zápasu. 

Bezpečnostní kontroly

Pokud budou mít fanoušci předměty, které není možné vnášet na stadion, bude možné je ponechat v úschovně na pokladnách u sektoru hostů a po skončení utkání si je na tomto místě opět vyzvednout.

Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád, na stadion je zakázáno mimo jiné vnášet vlajkové tyče, spreje, omamné látky, velká zavazadla a velké batohy, videokamery a fotoaparáty a pyrotechniku.

Do sektoru nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu a návykových látek.

V sektoru hostů budou členové pořadatelské služby z Edenu, budou mít reflexní vesty se slávistickým logem.

Na utkání se bude čepovat nealkoholické pivo. Na stadionu je zákaz kouření.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články