Slavia vstupuje do bojů o Ligu mistrů! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje do bojů o Ligu mistrů! Informace pro fanoušky

Boj o Ligu mistrů je tady! V úterý 7. srpna čeká fotbalisty Slavie úvodní zápas 3. předkola Ligy mistrů s Dynamem Kyjev. Výkop je v 19:30 hodin. Brány Edenu se otevírají v 18 hodin.

Vyprodáno

  • Pokladny v Edenu hlásí vyprodáno, hráče Slavie požene za co nejlepším výsledkem vyprodaný stadion. Doporučujeme fanouškům, aby příchod na stadion nenechávali na poslední chvíli. Vyhnete se tak případným frontám. Přijďte včas, ať nezmeškáte první minuty zápasu. 
  • Během utkání platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, i za to hrozí klubu pokuty od UEFA.

Doprava a parkování

  • Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 směr Karlovo náměstí a autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy. 
  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 250 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete také krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Ledové osvěžení

  • Rtuť teploměru by se v den zápasu měla opět vyšplhat na tropických 34 stupňů Celsia. Proto jsme pro fanoušky připravili stejně jako v zápase s Opavou „ledové osvěžení“. V koridorech u vstupů číslo 1, 2 a 4 bude podávána voda s ledem zdarma. Před vstupem číslo 4 bude stan se zabudovaným vodním osvěžovačem vzduchu.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s trenérem Slavie Jindřichem Trpišovským. Přečíst si také můžete povídání s trenérem U16 Karlem Pitákem. Nebude chybět podrobné představení Dynama Kyjev a jeho největších fotbalových úspěchů nebo ohlédnutí za cestou Slavie v evropských pohárech v minulé sezoně. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu, tričko a vlaječku z limitované edice pro zápas s Dynamem Kyjev. Vybírat můžete také z celé řady novinek z podzimní kolekce. Na své si přijdou dámy, děti i pánové. K dostání jsou například parádní trička ze speciální edice Spolu píšeme historii. Žádnému slávistovi nemůže chybět ani nový domácí dres. Přímo ve Fanshopu jsou k dispozici dresy čisté i dresy s originálními potisky vybraných hráčů. 
  • Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 17 do 19:30 hodin umístěn před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. V Edenu se v této sezoně čepuje nová značka piva – desítka Lobkowicz. V horkém letním podvečeru budou v nabídce i nanuky. Novinkou jsou vratné kelímky se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. K dispozici jsou tři motivy – kelímek se slávistickým logem, a limitované edice s děkovačkou Tribuny Sever a s kanonýrem Milanem Škodou. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Pomoc slávistické mládeži

  • Na platformách u vstupů na stadion jsou umístěny kontejnery, kam můžete vhodit svůj vratný kelímek, za který nebudete chtít zpět zálohu. Tímto krokem tak podpoříte projekty slávistické mládeže. Výtěžek z vratných kelímků bude použit na nákup teleskopického kamerového systému pro nahrávání zápasů mládeže. Natáčení videa je ovládáno ze země pomocí ovladačů, kterými lze otáčet kamerou takovým způsobem, aby byly pořízeny ty nejlepší záběry hry naší mládeže. Díky základně v podobě trojnožky lze teleskopickou hlavu zdvihnout až do výše deseti metrů a z této výšky nahrávat utkání. Obsluha kamery současně uvidí v monitoru obraz nahrávaného utkání v reálném čase. Tento teleskopický stojan používají přední anglické a německé kluby.

Informace pro majitele dětských permanentek

  • Na základě četných dotazů týkajících se vstupu dospělých na dětské permanentky, jsme se rozhodli vyjít vstříc jejich majitelům. Na dětskou permanentku si může dospělý dokoupit vstupenku (respektive doplatek). Prodej doplatku je v cenové kategorii Z1 podle umístění permanentky a pouze na pokladnách u vstupu č. 4. Vstup na stadion je pak přes dětský turniket, kdy fanoušek předloží dětskou permanentku a zároveň doklad Doplatek. Pokud využije dětskou permanentku dítě, tak pouze projde na permanentku turniketem.

Vstupenky na zápasy v Mladé Boleslavi a v Kyjevě

  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 jsou stále v prodeji lístky na venkovní ligový zápas Slavie v Mladé Boleslavi (10. srpna v 18:30 hodin) a na odvetu 3. předkola Ligy mistrů UEFA v Kyjevě (14. srpna v 18:30 hodin). Za vstupenku do sektoru hostů na zápas Slavie v Kyjevě zaplatíte 50 korun, vstupenka do sektoru hostů do Mladé Boleslavi stojí 180 korun. Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Dynamem Kyjev začíná v 19:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články