Podpořte slávistky ve čtvrtfinále Ligy mistryň s Wolfsburgem! | SK Slavia Praha
Více

Podpořte slávistky ve čtvrtfinále Ligy mistryň s Wolfsburgem!

Fotbalistky Slavie přivítají ve středu 28. března od 18 hodin v Edenu v odvetě čtvrtfinále Ligy mistryň německý tým VfL Wolfsburg. Majitelé permanentních vstupenek mají na utkání vstup zdarma. Stadion se otevírá v 17 hodin.
Do Edenu přijede aktuální lídr tabulky německé ženské fotbalové ligy a dvojnásobný vítěz Ligy mistryň. Ve svém kádru má Wolfsburg řadu špičkových hráček a reprezentantek. První utkání ve Wolfsburgu prohrály slávistky sice 0:5, ale v odvetě před svými fanoušky se budou snažit o co nejlepší výkon a výsledek.

Předprodej vstupenek
Lístky na zápas se prodávají v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online nebo na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby v úterý 27. března a v den zápasu 28. března.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu.

Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever anebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Permanentkáři vstup zdarma
Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Zápasový magazín
U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete rozhovor s talentovanou záložníci Terezou Krejčiříkovou nebo zkušenou obránkyní Jitkou Chlastákovou. Nebude chybět ani ohlédnutí za podzimním působením slávistek v Lize mistryň a za prvním čtvrtfinálovým utkáním ve Wolfsburgu. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Soutěž o vstupenky
Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na zápas 22. ligového kola Slavie se Zlínem (neděle 1. dubna od 18 hodin). Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Novinky ve Fanshopu
Ve Fanshopu je na výběr řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Pořídit si můžete třeba památeční zápasovou šálu k utkání Slavie s Wolfsburgem nebo svůj šatník rozšířit o nové tričko z jarní dámské kolekce.Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na zápasy Slavie
Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v prodeji vstupenky na domácí zápas 22. ligového kola se Zlínem a na domácí zápas 24. kola s Karvinou. Vstupenky pořídíte od 190 korun.

Pokud se ve středu nedostanete do Edenu, zápas můžete přímým přenosem sledovat na ČT Sport. Stadion se otevírá v 17 hodin, výkop zápasu je v 18 hodin. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články