Spolu do Edenu! Informace k zápasu Slavie s Olomoucí! | SK Slavia Praha
Více

Spolu do Edenu! Informace k zápasu Slavie s Olomoucí!

EDEN – V neděli 11. března nastoupí fotbalisté Slavie v Edenu k dalšímu ligovému duelu. Od 15 hodin přivítají na domácím hřišti momentálně třetí celek tabulky – Sigmu Olomouc. Přijďte podpořit naše fotbalisty v boji o důležité ligové body!

Vstupenky


  • Vstupenky na utkání s Olomoucí se prodávají v cenové kategorii Z1 a koupíte je tak už od 190 korun.

  • Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

  • Vstupenky si můžete koupit samozřejmě i přímo stadionu u vstupu číslo 2 a 4 v den zápasu. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné při nákupu uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

  • Pokud se chystáte do Edenu na fotbal autem, zaparkovat můžete přímo před stadionem na placeném parkovišti P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 13 hodin až do začátku zápasu.

Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor s brankářskou jedničkou Ondřejem Kolářem. Nebude chybět fotoohlédnutí za vršovickým derby a za vítězným zápasem v Mladé Boleslavi. Těšit se můžete na plakát dvougólového střelce z posledního ligového duelu Milana Škody nebo na rozhovor s novou posilou ženského áčka, kterou je reprezentantka Islandu Sandra Maria Jessen. Poločas bude k dispozici zdarma i ve Fanshopu nebo na pokladnách. 

Předzápasový program


  • Od 13:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. Do soutěže o atraktivní ceny se můžete zapojit také s naším dalším partnerem, kdy můžete vyhrát herní notebook a příslušenství Lenovo. 

  • Vzhledem k tomu, že se v neděli očekává už téměř jarní počasí, provozovatel občerstvení v Edenu připravil pro fanoušky Slavie možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo.

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o slávistické balíčky, které obsahují knížku Věčná Slavia, slávistickou osušku a nové hráčské pexeso. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát nové slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej, zdobení slávistickým tetováním nebo na občerstvení dětská pitíčka zdarma. I přesto, že je na neděli hlášeno už jarní počasí, je možné si u hostesek vypůjčit deku, aby malým slávistům nebyla zima. 

  • Stadion se otevírá 90 minut před utkáním, tzn. ve 13:30.

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu je na výběr řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na derby a jarní permice


  • Vstupenky na derby do sektoru hostů, které byly ve čtvrtek v přednostním online prodeji pro permanentkáře, jsou vyprodány!

  • V neděli před zápasem bude probíhat na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 pouze výměna hometicketů za vstupenky. Hometicket si mohli přednostně zakoupit on-line majitelé permanentek. Prosíme fanoušky, aby respektovali omezenou dobu určenou k výměně, která je od 10 do 14 hodin. Jeden fanoušek může vyměnit i více hometicketů, ale je nutné je přinést na pokladny vytištěné. Upozorňujeme, že vstup s hometicketem na derby nebude možný, každý si musí vyměnit hometicket za lístek!


Zápas vysílá Radio Slavia


  • Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články