POZOR ZMĚNA! S Jihlavou v Edenu už v pátek v 18:00 | SK Slavia Praha
Více

POZOR ZMĚNA! S Jihlavou v Edenu už v pátek v 18:00

PRAHA - Vzhledem k úternímu duelu Slavie v play-off Ligy mistrů bude víkendové utkání s Jihlavou přesunuto ze soboty na pátek. Utkání 3. kola HET ligy tak svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého sehrají už v pátek v 18:00 v Edenu proti Jihlavě. Utkání bude vysílat ČT Sport.
„Děkujeme všem, kteří nám vyšli vstříc, i když to určitě nebylo jednoduché. Tím, že hrajeme play-off Ligy mistrů už v úterý, tak každý den navíc bude k dobru. Chápeme, že to pro naše fanoušky může být malá komplikace, ale věříme, že i tak jich v pátek dorazí do Edenu co nejvíce a společně dokážeme Jihlavu porazit," uvedl k přeložení utkání trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Samotné přeložení utkání je výsledkem několika jednání. „Přestože náš požadavek na změnu termínu má oporu v řádech LFA, bez maximální ochoty všech zúčastněných stran by nebylo možné změnu termínu realizovat. Chtěli bychom tedy poděkovat Vysočině Jihlava, která si kvůli změně termínu našeho zápasu musela přeložit i utkání Mol Cupu proti MFK Vyškov, samozřejmě Vyškovu, který změnu rovněž umožnil, řídící komisi pro Čechy, LFA a v neposlední radě i České televizi, která v programovém schématu našla čas pro změnu data plánovaného přenosu. Ochota všech zúčastněných je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, abychom v play-off Ligy mistrů obstáli," uvedl ke změně termínu generální sekretář Slavie Jiří Vrba.

Pokud mají fanoušci s již zakoupenou vstupenkou problém se změnou termínu, je možné zažádat o vrácení peněz na místě, kde jste si lístek kupovali, po předložení a vrácení vstupenky. Při nákupu online je potřeba napsat o vrácení peněz na email help@ticketportal.cz nebo reklamace@ticketportal.cz a uvést přesné sedadlo, číslo prodeje a jméno. Vrácení vstupného je možné pouze do výkopu zápasu.

Vstupenky se sobotním termínem platí na páteční zápas a není nutné je vyměňovat.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články