ONLINE: Druhé ligové kolo na Baníku od 18:00 | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Druhé ligové kolo na Baníku od 18:00

OSTRAVA - Sešívané čeká první ligové venkovní utkání. Od 18:00 se představí na trávníku ligového navrátilce Baníku Ostrava.
Trenér Šilhavý opět obměnil sestavu oproti pohárovému utkání s Bate Borisov. Obranná čtveřice zůstává stejná, úvodní jedenáctce je ale od úvodních minut defenzivní záložník Tomáš Souček, ve středu pole i Halil Altintop a na levém křídle Jaromír Zmrhal. Na hrotu pak operuje Muris Mešanovič.

K dispozici stále nejsou Jakub Hromada a Jan Sýkora. Josef Hušbauer léčí drobné zdravotní problémy po utkání v Borisove a k dispozici dnes není ani stoper Jiří Bílek.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Bořil – Souček – Danny, Altintop, Rotaň, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Kovář, Ngadeu, Mingazov, Švento, van Buren, Škoda, Flo





Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články