Sešívaní odletěli do Běloruska | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odletěli do Běloruska

PRAHA/LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA – Sešívaní odletěli do Běloruska, kde je zítra od 19:00 českého času čeká odveta třetího předkola Ligy mistrů proti BATE Borisov.
Červenobílí absolvovali předzápasový trénink v Edenu a po poledni se přesunuli na letiště, odkud odlétají do běloruského hlavního města Minsku. Zítra je pak čeká přesun na utkání do Borisova. Výkop je ve 20:00 místního času.

„Letíme s dobrou náladou, protože máme náskok jedné branky. Budeme se tam snažit uhrát co nejlepší výsledek. Bude to těžký zápas, ale chceme strašně moc postoupit,“ říká záložník Jaromír Zmrhal, který v den utkání oslaví své čtyřiadvacáté narozeniny. „Kdybychom vyhráli a postoupili, měl bych jeden dárek splněný,“ dodal.

Co čekat o Borisova? „Vždycky se hraje lépe doma, zejména v takovýchto soutěžích. Nevíme přesně co čekat, ale poslední zápas vyhráli 3:0, takže to určitě bude něco jiného, než když u nás hráli sedmdesát minut v deseti,“ říká Jaromír Zmrhal.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články