Podrobný program utkání s Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Podrobný program utkání s Teplicemi

PRAHA - V neděli čeká Slavii druhý domácí zápas během týdne. V duelu s Teplicemi budou hráči potřebovat podporu všech fanoušků při cestě za třemi body. Přijďte do Edenu v co nejhojnějším počtu!

Prodej vstupenek

Lístky na utkání s Teplicemi jsou stále v prodeji online na Ticketportalu, kde si je můžete zakoupit a vytisknout sami doma. Pokladny v Edenu u vstupu č. 4 u trati jsou v neděli otevřeny od 10 hodin, pokladny u vstupu č. 2 otevírají v 15:30. 

Na pokladnách si můžete pořídit permanentní vstupenku, kterých zbývá v prodeji posledních pár kusů, a zajistit si tak vaše místo na utkání se Spartou. Derby je vyprodané, v prodeji jsou pouze místa pro vozíčkáře. Do neděle mají možnost využít nákupu vstupenky s 50% slevou z ceníku Z3 majitelé trojbalíčku na utkání s Jihlavou, Plzní a Teplicemi na základě předložení své vstupenky na Teplice pouze u pokladen č. 4.

Vstup na stadion

Stadion se otevírá v 16 hodin a žádáme všechny fanoušky, aby přišli včas, vyhnuli se frontám a dostali se tak do hlediště před výkopem zápasu v 17:30. Očekáváme návštěvu okolo 15 tisíc fanoušků, dá se čekat, že půl hodiny před výkopem budou před vstupy fronty.
.
Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červeným vestách, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. Zároveň se na ně mohou fanoušci obracet při případných problémech se vstupem na stadion.

Program ve fanzóně

Od 15:45 až do začátku utkání bude fanouškům k dispozici fanzóna před hotelem, najdete v ní stánek fanshopu se zápasovými magazíny Poločas, tričky, šálami a dalšími drobnými suvenýry, jako jsou náramky, přívěsky anebo samolepky. Samozřejmě můžete přijít i do kamenné prodejny fanshopu, ale přijďte včas, hodinu a půl před utkáním bývá ve fanshopu už hodně fanoušků.

Ve fanzóně bude stánek našeho partnera AAA Auto, přijďte se k němu podívat a získejte možnost zúčastnit se kopu na bránu o poločasové přestávce a vyhrát půjčení auta na víkend nebo na měsíc!

Naproti vstupu č. 2 bude pro zájemce z řad malých slávistů připravena slávistická fotbalová školička, kde si děti budou moci vyzkoušet střelbu na bránu anebo třeba slalom. Trenéři zároveň zájemcům poskytnou více informací o náboru do slávistické mládeže, který se koná v úterý 4. dubna od 17:30 na umělé trávě v Edenu.

Ve fanzóně najdete i stánek Tribuny Sever, u kterého si můžete pořídit speciální bílá derby trika Spolu jsme silnější. Derby se hraje až za tři týdny, ale už teď by si všichni fanoušci měli koupit trička, aby fandili v jednotné barvě. Tričko stojí 150 korun a všichni slávisté by ho měli mít už na venkovní výjezd do Liberce příští sobotu.

Program na stadionu

V koridoru východní tribuny u sektoru 118 bude pro fanoušky připraven videokoutek – přijďte ostatním říct, co pro vás znamená fandit Slavii anebo heslo Spolu jsme silnější a stanete se součástí našeho nekonečného videa! Upozorňujeme, že pro natáčení není vhodné oblečení zelené barvy.

U vstupu č. 1 se můžete vyfotit u fotostěny – vyfoťte se, dejte před zápasem vaši fotku s hashtagem #spolujsmesilnejsi na sociální sítě a ukažte všem, že jste osobně na zápase o titul! Fotky s tímto hashtagem o poločasové přestávce pustíme na velkoplošné obrazovky.

U stánků Tribuny Sever v koridorech máte další šanci, abyste si pořídili bílá derby trika a další suvenýry s logem Tribuny Sever.

Ještě před utkáním si nenechte ujít historická videa a video z posledního domácího utkání, ve kterém jsme porazili úřadujícího mistra Viktorii Plzeň. Všechna videa budete moci zhlédnout na velkoplošných obrazovkách.

Soutěže během zápasu

Během poločasové přestávky budou mít tři fanoušci šanci soutěžit o zapůjčení zánovního auta od našeho partnera AAA Auto na víkend anebo na měsíc. Šanci zúčastnit se soutěže budete mít v případě, že přijdete ke stánku AAA Auto do fanzóny před utkáním a budete mezi třemi vybranými soutěžícími.

Od otevření stadionu v 16 hodin až do konce poločasové přestávky budete moci soutěžit o vstupenky do kina Premiere Cinemas v Hostivaři. Upozorňujeme na změnu tel. čísla, kam můžete zasílat SMSky, nové číslo je
900 11.

Během přestávky mezi poločasy budou z plochy hostesky Tipsport týmu střílet mezi fanoušky tenisáky - pokud budete mít na utkání s Teplicemi vsazeno a tenisák chytíte, získáte ceny od Tipsportu - reprezentační dres, voucher na sázku v hodnotě 500 korun, tričko anebo klíčenku.

Po utkání na futsal

Po skončení zápasu s Teplicemi jsou všichni fanoušci srdečně zváni na futsalové utkání Slavie proti Chrudimi, které začíná v hale v Edenu v 19:30. Všichni fanoušci, kteří se prokáží vstupenkou ze zápasu s Teplicemi anebo permanentkou, mají vstup zdarma. Přijďte podpořit futsalisty v souboji s prvním týmem futsalové ligy!

Zítra v 17:30 se sejdeme všichni v Edenu, spolu jsme silnější!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články