PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje přípravu s Krasnodarem | SK Slavia Praha
Více

PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje přípravu s Krasnodarem

MARBELLA – Sešívané čeká další prověrka, na herním soustředění ve Španělsku se od 16:00 utkají s Krasnodarem.
S pátým týmem dosavadního průběhu ruské nejvyšší ligy si Slavia zahrála už v letní přípravě v roce 2013, sešívaní tehdy zvítězili 5:3. Díky čtvrtému místu v uplynulém ročníku ruské ligy Krasnodar hraje Evropskou ligu. V třetím předkole nejprve přešel přes tým Birkirkara z Malty, v posledním předkole následně postoupil přes albánský Partizani. V základní skupině I obsadil Krasnodar druhé místo za Schalke 04 a před týmy Nice a Salzburg. V prvním kole jarní části Evropské ligy čeká svěřence Igora Shalimova Fenerbachce.

Na soustředění ve Španělsku se k týmu připojil už i stoper Simon Deli, který dnes poprvé zasáhne v červenobílém do zimní přípravy. V základu jsou také uzdravení Per-Egil Flo, Ruslan Mingazov a Milan Škoda.

Základní sestava: Kovář – Bořil, Lüftner, Deli, Flo – Souček – Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Zkrácený textový online přenos ze zápasu můžete sledovat zde.

Přímý přenos z utkání přináší Slavia TV


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články