Ve čtvrtek přípravný zápas proti Ružomberoku | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek přípravný zápas proti Ružomberoku

PRAHA – Ve čtvrtek od 12:30 sehraje A–tým Slavie na umělé trávě v Edenu poslední přípravný zápas proti MFK Ružomberok.
Aktuálně pátý celek slovenské ligy bude posledním týmem, který prověří slávisty před nedělním odletem na herní soustředění do Španělska. V utkání už by se měla představit řada zimních posil včetně Stanislava Tecla.

Utkání se hraje na hřišti s umělou trávou v Edenu, ke kterému je nejlepší přístup od Kubánského náměstí a plaveckého stadionu. Vstupné na zápas je zdarma.

Během utkání bude pro fanoušky opět připraveno u hřiště občerstvení, v nabídce budou z teplých nápojů čaj a káva, ze studených nápojů nealkoholické nápoje a pivo. K jídlu si budou diváci moct zakoupit klobásu, párek v rohlíku, bramboráky a drobné pochutiny.

Zápas s Ružomberokem budeme také vysílat v rámci Slavia TV na YouTube.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články