Slávisté odletěli do Portugalska | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odletěli do Portugalska

PRAHA/LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA - Sešívaní ve středu dopoledne odletěli do Portugalska. Ve městečku Vila do Conde jen pár kilometrů severně od Porta je ve čtvrtek čeká důležitá odveta třetího předkola Evropské ligy s klubem Rio Ave.
„Je to důležité utkání, soustředíme se jen na něj, protože chceme poskočit někam dál. Oba týmy jsou na podobné úrovni. Rozhodne, individuální kvalita a to, kdo udělá víc chyb,“ ví trenér Dušan Uhrin před odvetou. „Letí nás o dva hráče víc, abychom měli náhradu, kdyby se něco stalo, protože je to pro nás strašně důležitý zápas. Bereme i tři brankáře. Nesmíme nic podcenit,“ je mu jasné.

Jaký je zdravotní stav kádru? „Do Portugalska s námi neletí Dušan Švento, který teprve začal trénovat s týmem. Neletí ani Libor Holík, který se nevešel do nominace. Ruslan Mingazov má namožené tříslo a dlouhodobě zraněný je Lukáš Železník,“ objasnil trenér aktuální stav kádru.

Tým si do odvety věří. „Máme za sebou první poločas a uděláme maximum, abychom ten zápas zvládli. Samozřejmě to nebude nic lehkého. Kdyby to skončilo třeba 1:1, neměli bychom nic proti. Ale myslím, že je v našich silách zvítězit,“ dodává záložník Jasmin Ščuk.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články