Hvězdné týmy v Praze! Začíná Slavia International Cup! | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné týmy v Praze! Začíná Slavia International Cup!

PRAHA - V úterý 29. 3. 2016 začne v Edenu první ročník turnaje Slavia International Cup 2016, kterého se zúčastní celkem osm týmů ze dvou kontinentů. Poprvé v historii se mládežnického turnaje v České republice zúčastní týmy z Číny včetně jejich vedení.
Účastníci turnaje byli rozděleni do dvou skupin. Ve skupině A se představí domácí SK Slavia Praha, dále Beijing Guoan, Juventus Turín a výběr hráčů České republiky. Ve skupině B se utkají Shanghai Youth, Hajduk Split, MŠK Žilina a AC Sparta Praha.

Patronem turnaje je Pavel Nedvěd, turnaje se budou dále účastnit i další osobnosti. Slavia International Cup 2016 je pro kategorie U11 a U12. Hraje se systémem 7+1 na půlku hřiště, a to 2 x 15 minut.

Aktuální informace o turnaji sledujte na jeho Facebookové stránce nebo přímo na Twitteru. V nejbližší době bude také spuštěn oficiální web turnaje, na kterém naleznete veškeré důležité informace.

Beijing Guoan dorazil v pondělí ráno do Prahy. Vítejte, kluci!

Zveřejnil(a) Slavia International Cup 2016 dne 27. březen 2016

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články