ZMĚNA: Dokument Věčná Slavia ve čtvrtek večer hned dvakrát | SK Slavia Praha
Více

ZMĚNA: Dokument Věčná Slavia ve čtvrtek večer hned dvakrát

PRAHA - Ve čtvrtek uvede Česká televize nový dokument o Slavii, který měl slavnostní předpremiéru v prosince. Dokument bude vysílat ČT 2 od 21:25 a po dohodě s Českou televizí také nově ČT Sport od 22:55.
Dokument Věčná Slavia je vysílán na ČT2 od 21:25 souběžně s reprezentačním utkáním Česko – Skotsko. Abychom umožnili všem slávistům sledovat výkon národního mužstva a zároveň si vychutnat slávistickou historii, domluvili jsme se s Českou televizí, že do svého programu zařadí ve čtvrtek dokument hned dvakrát. Druhé vysílání dokumentu Věčná Slavia tak začne po skončení přímého přenosu reprezentačního utkání na ČT Sport od 22:55.

Oficiální text České televize:
120 let fotbalové Slavie je historií klubu, jehož někteří hráči, jako třeba František Plánička nebo Pepi Bican, přerostli ve sportovní hvězdy světové úrovně. Dokument zachycuje jednotlivá období slávistické historie, ovlivněná společenskou a politickou situací naší země během minulého století až do současnosti.

Dokument o historii a sportovním zápolení našeho legendárního fotbalového klubu zachycuje cestu Slavie od jejího vzniku jako literárního a řečnického klubu, přes příběhy jejích fotbalových hvězd s mezinárodním renomé, až po současnou dobu, kdy se střídání majitelů podepsalo jak na úspěších, tak na prohrách Slavie.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články