285. derby ONLINE: Slavia vede v poločase 1:0 | SK Slavia Praha
Více

285. derby ONLINE: Slavia vede v poločase 1:0

PRAHA/GENERALI ARÉNA – Slavia vede v poločase na vyprodané Letné 1:0. Zatím jedinou branku zápasu dal už v 6. minutě Milan Škoda, ke kterému prolétl balon po Hušbauerově rohu.
Trenér Dušan Uhrin udělal v sestavě několik změn. Kvůli zranění nebo nemoci chybí Milan Černý, Jaromír Zmrhal a Karel Piták. Naopak se do sestavy Slavie vrací Martin Berkovec nebo Jan Bořil. 

Obrana bude mít tedy skoro stejné složení jako proti Zlínu, Jana Mikulu akorát nahradí uzdravený Jan Bořil. V záloze se netradičně na místě pravého záložníka představí Lukáš Železník.

Na levém křídle bude operovat místo Jaromíra Zmrhala dnešní oslavenec Jan Štohanzl. Ve středu zálohy figuruje už tradiční dvojice Tomáš Souček – Josef Hušbauer, který se tak vrátí na stadion svého bývalého klubu.

V útoku nastoupí Milan Škoda, který se před rokem blýskl na Letné nádherným gólem, a doplní ho Miljan Vukadinovič.

Sestava Slavie: Berkovec – Bořil, Latka, Deli, Jablonský – Železník, Hušbauer, Souček, Štohanzl – Vukadinovič, Škoda
 
Lavička náhradníků: Pavlenka, Frydrych, Bílek, Barák, Mihalík, Mešanovič, Kenia

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články