Posily za pokladnou. Kupte si vstupenky od Železníka s Bořilem | SK Slavia Praha
Více

Posily za pokladnou. Kupte si vstupenky od Železníka s Bořilem

PRAHA - V Edenu vám zítra ve středu 10. února prodají lístky a permanentky nové posily. Roli pokladních si vyzkouší Jan Bořil a Lukáš Železník.
V netradiční roli můžete v Edenu ve středu od 17:30 do 18:30 spatřit nové slávistické posily Jana Bořila a Lukáše Železníka. Tentokrát se vám nepředstaví v tréninkovém procesu, ale v roli pokladních, kteří vám prodají lístky na utkání s Brnem a permanentky na jarní část sezóny. 

Přidejte se k legendárnímu Robertu Steinovi a získejte permici od hráčů:


Těm z vás, kteří si zakoupí permanentky, přidají zdarma slávistický kalendář Společně pro rok 2016, ve kterém na společných fotkách najdete mužský a ženský A tým Slavie.
 
Oba VIP pokladní najdete na pokladnách u vchodu č. 4.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články