Juniorka trénuje na Kanárských ostrovech | SK Slavia Praha
Více

Juniorka trénuje na Kanárských ostrovech

KANÁRSKÉ OSTROVY - Sešívaní se připravují na jarní část juniorské ligy na Kanárských ostrovech. Do tréninku se postupně zapojují i uzdravení hráči.
V ideálních tréninkových podmínkách s konstantní teplotou okolo dvaceti stupňů pilují od soboty týmovou souhru červenobílí junioři. Po příletu následovalo protažení a vyklusání, od neděle pak ostrý trénink. V dopoledních hodinách slávisté vyběhli poprvé na přírodní trávník. Zaměřili zejména na střelbu, poziční hru a hru 7x7. Odpoledne pak trénovali sílu a odrazy v písku.

Individuálně stále ještě trénuje trojice hráčů. Alex Král, který je po zranění stehna, se pomalu zapojuje do tréninku, stejně jako Miroslav Routek, jehož trápil zraněný kotník. Daniel Souček je po zranění kolene a zatím se věnuje posilování. Naplno do tréninku se naopak zapojil Oskar Fotr.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články