Béčko v přípravě – vítězství nad Čelákovicemi | SK Slavia Praha
Více

Béčko v přípravě – vítězství nad Čelákovicemi

V posledním přípravném utkání před začátkem jarní sezóny porazila naše rezerva divizní Čelákovice, za které nastupuje i bývalý slávista Libor Koller.
V posledním přípravném utkání před začátkem jarní sezóny porazila naše rezerva divizní Čelákovice, za které nastupuje i bývalý slávista Libor Koller. O našem vítězství rozhodli po přestávce Filip Stibůrek a Vladimír Bálek. „Chtěli jsme hrát na trávě, ale vinou počasí jsme museli na umělku,“ uvedl kouč Luděk Klusáček, který měl po delší době k dispozici kompletní kádr. „Některá střídání souvisela s únavou po náročném zájezdu ve Viareggiu. Samotný zápas? První půle byla neuspořádaná, ve druhé jsme si už vytvořili převahu a podařilo se nám i skórovat.“

Slavia B - Čelákovice 2:0 (0:0)
Branky: 68. Stibůrek, 70. Bálek
Sestava: Cibulka - Kratochvíl (46. Hašler), Mil. Zachariáš (46. Mar. Zachariáš), P. Novotný, Kounovský - Kučera, Stibůrek, Herda (60. Dubský), Lexa (70. Kamendy) - Bálek, Táborský (60. Kalivoda)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články